המלצה על רופא לסקירת מערכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני מתלבטת בין 3 רופאים שמבצעים סקירת מערכות באופן פרטי:
    ד"ר מיכאל אשכנזי
    פרופסור גדי מלינגר
    פרופסור אריה הרמן

מה אתן אומרת? מישהי שעשתה גם אצליהם? מי יותר מומלץ? מי פחות מומלץ?
    ]
15 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה.
    אבל אם את מאזור הדרום (אשדוד), אני יכולה להמליץ לך על רופא אחד הטובים!!
    דקטור סימון שנהב!!
    הוא מנהל מחלקה גם בברזילי להריון בסיכון גבוה, ויש לו קליניקה פרטית שבה הוא עושה סקירות, שקיפות עורפית, וגם רופא נשים פרטי.

אה ועוד משהו, יש הרוב קופות החולים החזר של 80 אחוז על הבדיקה

• מאמי גם אני לא מכירה את הרופאים שציינת
    אבל גם אני מצטרפת לאולגה דר שנהב אין כמוהו בשני ההריונות עשיתי אצלו את כל הבדיקות ובהריון הראשון היתי בסיכון והוא היה הרופא נשים שלי דרך הקופה הוא מעולההההההההההההההההההההה

• אף אחת לא עשתה אצל אחד מהרופאים האלה סקירת מערכות?
    ]
  • גם אני מצטרפת להמלצה אין על דר שנהב הוא מדהים עשיתי אצלו בדיקות בשתי ההיריונות

]
    ]
  • גם לא מכירה.
    מאיזה איזור?
  • לא מכירה את הרופאים שרשמת את שמם פה. בדקתי את השמות שלהם באנטרנט ולפי התוצאות של מיקום הקליניקות שלהם הבנתי שאת גרה באיזור המרכז או לפחות מוכנה להיבדק אצל רופא שנמצא באיזור המרכז. לי יש רופא קבוע, שביצעתי אצלו את הבדיקות בשלושת ההיריונות שעברתי ואבצע בהיריונות הבאים שלי.
    מדובר בדר' אנדריאן אבי כץ- רופא נשים ומומחה באולטרסאונד- קיימים אצלו מכשירים דיי חדישים ואפשר לראות באמצעותם בתלת מימד ובארבע מימד. הוא מבצע בדיקות יסודיות מאוד, מפנק את ההורים בצפייה ב"עובר" בתלת מימד ובארבע מימד ואף מוציא תמונות מהממות להורים וכמובן דיסק. הוא עובד גם ימי שישי, ובימי חול בבקרים ובערבים- כך שתמיד אפשר למצוא זמן לבדיקה שיתאים לנו מבחינת זמנים. הוא נוהג להסביר כמעט כל דבר שהוא בודק ואפילו מעלה בהורים חיוכים בכל מיני תנועות מתוקות שהעובר עושה. הוא עובד פרטי וגם בהסדר למשלמי ביטוחים משלימים של קופות חולים מאוחדת ומכבי וחוץ מזה המחירים שהוא מבקש סבירים בהחלט. הוא ממוקם בקניון דרגת ברחוב יהושוע רבינוביץ 58 בחולון בקומה 1. לי הוא גם התאים מבחינת מיקום- מרחק של חמש דקות הליכה מהבית.
    לסיכום- רופא מעולה ומומלץ ביותר.
    בהצלחה בבחירת הרופא ובהצלחה בתוצאות הבדיקה!!!

• אני מאזור ראשל"צ - ושלושת הרופאים מקבלים בראשון, ראיתי בכמה אתרים תגובות ממש טובות על רופאים אלה, רציתי לקבל איזשהי המלצה מהפורום כאן. אבל אני רואה שאין אף אחת שעשתה אצליהם, מוזר
    ]
  • אם הרצליה זו אופציה אני ממליצה על ג׳קי סביליה
    אחד המומחים הגדולים בארץ לא״ס
    מקצועי מאד מאד
  • אם את מחפשת באזור המרכז אז יש את ד"ר אלון שרים. בהצלחה.
    אלון שרים
  • לא מכירה את הרופאים האלה
    אני עשיתי אצל דורון הררי ... מומלץ ביותר

• לא מכירה,
    עשיתי אצל ד"ר ענתבי באשדוד, חמוד בעל חוש הומור ומאוד מרגיע...

לגבי שנהב אין לי ספק שהוא תותח, שמעתי עליו דברים מדהימים אבל מאוד קשה להשיג אליו תור! המזכירה שם ממש לא היתה נחמדה שהתקשרתי לקבוע לכן וויתרתי.
  • עשיתי שקיפות עורפית אצל פרופ' הרמן, רופא ותיק, נחמד ונשמע מקצועי, ענה לי על השאלות, יצאתי סה"כ עם הרגשה טובה. את הסקירה בחרתי לבצע אצל רופא אחר רק מסיבה כספית. בהצלחה. לגבי פרופ' מלימגר קראתי ביקורות חולקות באינטרנט.
  • מצטרפת לכל הבנות פה שהמליצו על ד״ר שנהב
    רופא מעולה!
  • בננות יקרות השמתן לב שהשירשור הוא מאוגוסט 2012 או שרק אני שמתי לב חחחחחחחח מצחיקולות
  • היי
    יש כאן את הפרטים של פרופסור הרמן למי שצריכה.
    שיהיה בהצלחה
    פרופסור אריה הרמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה