היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנה התחלנו עם התלונות... :) אתמול הקטנטונת לא ממש ינקה, קיבלה בקבוק וזהו... היום הצליחה לינוק יופי בבוקר וצהריים, לא מספיק אבל בשביל ההתחלה זה טוב אני מבינה... ועכשיו בערב יש במשמרת אחיות מה זה מגעילות! לא מתייחסות בכלל! אני עומדת ומנסה להכניס בין הדיבורים שלהן מילה שיבואו לעזור ולא מצליחה! עד שהן מתייחסות אומרות לי ״אני באה אליך״ ושעות לוקח להן... לא הצלחתי עם הילדה, ביקשתי שיעזרו עם שאיבה - שמה אותי והלכה! הכל נשפך לי, הילדה צורחת, אחות אחת בטלפון, כל היתר נעלמו... התחלתי ממש לבכות, תפסתי אחת מהן בסוף ואמרתי ״מה זה, לעזוב אותי ככה? אם את לא תעזרי לי מי יעזור???״ אז היא במקום להרגיע אותי התעצבנה ״מה את לבד פה?״ ממש הודאתי לה על העזרה שהיא לא נתנה לי והיא עוד טענה שאני מתחצפת עליה... ממש בכיתי שם עד שעזרו לי להניק קצת. אני מנסה ללמוד כמה שיותר עד שישחררו אותי והן לא ממש בקטע... מה אני אעשה כשנגיע הביתה???? אני ממש בחרדה מזה :(
15 תגובות
עמוד 1
באיזה בית חולים את? תבקשי עזרה מהאחיות בתינוקיה לא במחלקה
אני בהלל יפה, ומדברת בדיוק על האחיות של התינוקיה ולא של המחלקה...
מוכר לי המצב בסורוקה הם לא עזרו לנו בכלל , בעלי נכנס באיזה אחות בכל הכוח כי ממש התחננו אליה שתבוא לעזור עם דמעות בעיניים וכאילו מה לא כואב לך הלב?? זוג צעיר לא יודע דבר וחצי דבר על תינוקות.. בעעע איזה מגעיל זה.. אל תדאגי בקשר להגעה לבית תוכלי ללכת לטיפת חלב מיד מהבית חולים ושם יוכלו גם להראות לך.. אבל תמשיכי להתעקש איתם שם שיעזרו לך זה לא לעניין הקטע הזה
מאמי גם אחרי שתשתחררי הביתה יש עם מי לדבר ולהתייעץ יש את פורום לה לצ'ה שהוא מעולה, יש יועצות הנקה פרטיות יש את האחיות בטיפת חלב ויש כאן בפורום בנות מניקות שישמחו לענות על השאלות שלך, אני ביניהן. העיקר שתהיי בגישה חיובית, בלי לחץ ותראי שמפעם לפעם שתיכן תלכו ותשתפרו. אל תשכחי ששתיכן לומדות את המיומנות הזו מאפס - את להניק והיא לינוק. אפילו שזה דבר טבעי אף אחד לא אומר שזה קל ושכולם תופסים מיד... קצת תירגול ואני בטוחה שתצליחו לעלות על דרך המלך
אני לא מהמניקות לא יכולתי לסבול את הכאב את הדכאון שליווה את חוסר ההצלחה (גם להב נולדה קטנה טרם הזמן)
אבל אם את רוצה אז עדיף להזמין יועצת פרטית (לי היתה יועצת וברגע ששמה לי את להב בתנוחת פוטבול זה היה השיא!!)
מזל טוב! נראה לי שנפלת על משמרת לא משהו. לא לותר, מחר בבוקר (בשעה המוקדמת) תגשי ויעזרו לך. גם אני ילדתי בהלל יפה והייתה התייחסות ועידוד להניק. בהצלחה!
ליבי כתבה לך מעולה!
ואני אוסיף גם שבזמן ההנקה בהתחלה, כמה ימים ראשונים יכול להופיע מן כאב שדומה לציר. זה ההנקה גורמת להתכווצות הרחם בחזרה לגודל שלו. אז לא להבהל. בדכ זה כאב כזה 1 קצר (נו כמו ציר חחח) בכל הנקה. אבל אם זה בלתי נסבל אז את יכולה כמובן כמה דקות לפני ההנקה לקחת איזה משכך כאבים כמו אדויל\אקמול. אבל זה ממש תקופה קצרה.
בקיצור, האחיות בתינוקיה הן לא המקום הבלעדי למידע שאת מחפשת, הנקה החתלה אמבטיה כל זה יש אפילו ביוטיוב. וגם אותנו. וגם מלא מלא יועצות הנקה שמגיעות הבייתה ואגודות שלהן בחינם.... אל תדאגי!
איכס איזה מגעילות! גם אצלי היו כאלה שלא כלכך היו עם סבלנות לעזור ואחת שכבר באה לחדר לעזור לי - תפסה לי את הציצי ואת הפטמה ממש חזק והיו לה ציפורניים הערתי לה שהיא מכאיבה לי והיא ממשיכה!!!! אמרתי לה- טוב ותודה, אני לא רוצה עזרה- שלום!
גם אני הייתי בחששות אבל לכי לטיפת חלב יעזרו לך שם!
ובכלל- מה שליבי כתבה זה מצוין! לא להתייאשששששששששששש
מאמי אל תוותרי על ההנקה....תנסי ותנסי אפילו לפחות אחת ליום
זה לא קל בהתחלה ואפילו מייאש אבל מבטיחה לך שזה שווה את זה
ב"ה
מאמי !! רוצה לספר לך שאת הגדול לא הצלחתי להניק ( רק כמה ימים הנקתי ) והתייאשתי מהר!! לא לקחתי את זה כ"כ קשה והוא גדל בלה"ע .....
את הקטן אני כן מניקה היה ממש חשוב לי!! עד היום אני עדיין מניקה מלא! מקווה לפחות עד גיל חצי שנה אי"ה ,היום אני מסתכלת על זה והכי נהנית בעולם מזה!!!!!!!!!!!!!!!
ליבי נתנה לך טיפים מצוינים
היי בננות, תודהעל התגובות - ממש מעודד! מסתבר שישה יועצת הנקה, ואתמול אפילו אמרו לי שהיא תיגש אליי - והכח הסתיים בזה שהיא קמה מהכוך בו ישבה, שאלה מי זאת דנה, אמרתי לה שני - ובזה זה נגמר!!!!! ממש ייעוץ קיבלתי :( גועל נפש!