בנות יש לי שאלה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יכול להיות שאני מרגישה חולשה בגוף ובחילות זה בגלל שאני לא שותה מספיק?
    אתמול בלילה היו לי בחילות וכמעט הקאתי את נשמה ( אני לא בהיריון) ובקושי עמדתי על הרגליים..
    האם כל זה יכול להיות בגלל שאני בקושי שותה והולכת לישון נורא מאוחר?

7 תגובות
עמוד 1
  • ברור!!
    תתחילי לשתות כמו שצריך זה אפילו חשוב יותר מהשינה..
    את רגישונת, כמוני
  • בהחלט יכול להיות ובפרט בימים חמים אלה
    אלו סימנים שמעידים גם על התייבשות

תתחילי לשתות הרבה!!!!
  • נו מה את חושבת?
    בלי מים אין חיים! זה מהבית ספר ביסודי שיעורי מדעים חחחח

את הרבה ליד המחשב, בלילה לפחות נכון?
    ליד המחשב אני אוכלת הכי הרבה ושותה הכי הרבה, כי המחשב כאילו מעסיק אותי והיידים פשוט לוקחות את מה שיש לכרסם\לשתות ליד.
    אז שימי לך ליד המחשב בקבוקי מים וזיתים\מלפפונים חמוצים\בייגלה מלוח (בשביל שלא תקבלי מה שנקרא הרעלת מים)
  • תודה יפות
  • מאמי את חייבת לשתות הרבה חם מאוד
    תרגישי טוב

• הכל יכול להיות
    בובה אל תזניחו את עצמך! תנוחי ותשתי מתי שאת רק יכולה!
    ואם חמתך יכולה לקחת את אוריה לשעה שעתיים כדי שתנוחי ותאגרי כוחות אז תעשי את זה- זאת לא בושה!!
    כשרז היתה איתי שנה בבית, הייתי שולחת אותה לפעמים לשעה שעתיים לחמתי שאוכל לנוח, לנקות, להיות קצת עם עצמי! הגוף חייב קצת שקט ורוגע

• כמו שנאמר לפניי, מים זה מקור החיים.
    את חייבת להרגיל את עצמך למשמעת מים חדשה
    ולשתות כמה שיותר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה