לפני הזרעה ראשונה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות
    לאחר ביקור אצל רופא הפוריות וסיום כול הבדיקות בהצלחה ,(הכול תקין גם אצלי וגם אצל בעלי ),הרופא החליט שחודש הבא בסיום המחזור נתחיל בהזרעות יש מישהיא שהתחילה ישר בהזרעות כמוני ללא כדורים ?.?? יש משהו מסויים שצריך לעשות לפני?? ומה אחוזי ההצלחה במידה והכול "תקין" אצל שנינו??

תודה מימי
5 תגובות
עמוד 1
  • היי מימי - ההזרעות שלי לא היו על בסיס טבעי , עצה אחת - תהי רגועה :) במיוחד בהזרעה..... יהיו בטוח מעקבי זקיקים ובדיקות דם - רק להתכונן לאיחורים לעבודה
    לבשורות טובות
  • בהצלחה
  • אני ישר עליתי לכיתת ההפריות אבל אם אין בעיות אז הסיכויים טובים...

שיהיה בהצלחה...
  • אני עשיתי 2 הזרעות "על טבעי" ,בלי "תוספים"... יהיו לך בדיקות דם ומעקב זקיקים ולפי זה יקבעו לך את מועד ההזרעה. את בדיקות הדם עשיתי מוקדם בבוקר כך שאיחורים לעבודה לא היו. יום ההזרעה ידרוש ממך אולי יום חופש (זה ענין של שעה-שעתיים הכל מסביב)אני עשיתי דרך בנק הזרע - אז אולי ההליך עצמו טיפה שונה. לצערי אחרי 2 ההזרעות הטבעיות עברתי לעוד 2 עם זריקות הורמונים-אבל ההליך עדיין דומה (לצערי - כל ה4 כשלו.. ואני ממתינה ל-5 לפני מעבר להפריה).
    מאחלת שעבור לך בקלות ובזריזות!!
  • עשית צילום רחם?
    בהנחה שהכל באמת בסדר,
    הסיכויים הם בין 10 ל20 אחוזי הצלחה בכל סבב,
    בעצם כמו הריון ביחסי מין טיבעיים...

אני עשיתי שלושה סבבים על בסיס טיבעי,
    כשההזרעה השלישית הייתה כפולה, כלומר יום אחרי יום,
    כשלא הלך עברנו לזריקות (מינונים נמוכים) כאלה עשינו עוד שניים,
    בהזרעה השישית שלי קיבלתי מינונים גבוהים יותר,
    וכמעט לא עשו לי הזרעה, כי היו הרבה ביציות....
    כשכמעט רצחתי מישהו - בסוף עשו לי - ו.....
    לא הצליח
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה