היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למה אומרים שבנים הם מאהבים קטנים של אמא נתנאל כל הזמן מלטף לי את הבטן ולא נותן לבעלי לגעת בה צועק שלייייי ומעיף לו את הידיים והיום הוא ביקש לשתות, נתתי לו. אז הוא הסתכל לי בעיניים ובשיא הרצינות אמר: "אמא, את בובה"
חחחחחחחחח חכי זה רק מתחיל. אוטוטו יתחיל שלב של קנאה לאבא (תסביך אדיפוס), הוא יתחיל להבין שאת נשואה לאבא ולא שלו. תתחיל איזו "תחרות" עליך. אבא יהיה אשם בההההההההכל!!!! אחחחח אין על הבנים.
נשמע מענייןם מאוד אין לי בנים אז אין לי מושג ומה שליבי כותבת מאוד מפתיע אותי לא תיארתי שלכאלה רמות זה עלול להגיע.
איזה כיףףףףףףףףף
איזה מחמאות!! זה תמיד גורם לך להרגיש אטרקטיבית
איזה תענוג!!!
הבן שלי בן 5 ולפני שבת הוא תמיד אומר לי אמא איזה יפה את! ואז מפרט- החצאית שלך ממש יפה והחולצה והאיפור, את ממש מהממת! אין עליהם מהממים קטנים! שם את בעלי בכיס הקטן מבחינת מחמאות...
]
חמוד
חחח איזה מהמםם קטן :)