נסיעה לאילת/ים המלח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, האם יש איזשהו סיכון בנסיעה לאילת או לים המלח?
    אני בשבוע 12. מבחינת שמש, בריכה, ים, האם מותר?
    ]
11 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי מסוכן
    אך בנוגע לשמש כמובן תיזהרי לשתות הרבהע"מ לא להתייבש

תהנו
  • יש רק סכנת התייבשות.
  • הי,
    באיזור שבוע 10 נסעתי לכנרת ואחרי זה הרופא אמר שזה ממש אסור ושמש יכולה לפגוע בתינוק. כמו שאסור ג'קוזי, סאונה וכו'...
    מה גם ששמש בזמן הריון יכולה לגרום לך לפיגמנטציה.
    במקרה שלי, הילד יצא בסדר אבל מאותו יום התחלתי לשמור.
    שמש בתחילת הריון זה יותר בעייתי מאשר שבהמשך. לדעתי כדאי להתייעץ עם רופא לפני הנסיעה

• ממש נלחצת אותי עכשיו, כי הזמנו כבר מלון באוגוסט בים המלח ובספטמבר באילת
    ]
  • אני גם לא ידעתי שיש בעיה להחשף לשמש בתחילת הריון

• אין בעיה להחשף לשמש בהריון.
    יש סכנת התייבשות ולזה התכוון הרופא שלה הוא פשוט לא הסביר לה טוב\ היא לא הבינה מה המשמעות של "סכנה מהשמש".
    רוצים אני אחפור?
    אם טסים לחלל אפשר להשרף מהשמש פיזית. עובר לא עושה את זה. אז זה לא מתאים לנו.
    אפשר לקבל סרטן העור מקרני ה UV של השמש. מה שעוצר את הקרניים האלה זה העור, העור מקבל עליו את הקרניים וחוסם אותו, הקרניים המסרטנות לא מגיעות לאיברים פנימיים. ברגע שהעור מתגונן הוא משנה את הצבע שלו (יענו שיזוף) ומקבל על עצמו את כל הנזקים מהקרניים.
    משמע סרטן מהשמש יכולה לקבל רק האמא, והעובר שלה לא יכול בשום דרך לקבל סרטן העור מהשמש כשהוא ברחם .
    אפשר להמציא שאסור שמש כי זה אור חזק? נשים בהריון אף פעם לא ישבו בצינוק בחושך מוחלט. אז השמש זה לא בעיה של האור.
    שמש כמקור חום על כדור הארץ- מחממת את האויר, יש לחות כולם מזיעים מאבדים מים ומלחים, הגוף לא מתפקד בלי מים ומלחים. אנשים מתים בלי מים.
    לפני שהם מתים, הם מתייבשים ברמות שונות. אם לאישה ההרונית אין מים בשביל הגוף שלה עצמה, איך יהיה לה מלחים ומים ודופק מספק בשביל להזרים דם לעובר ובכלל לדאוג לו לבית מתאים כשהיא מיובשת רצח?
    פה הסכנה.
    במיוחד לאנשים שאין להם התנהגות של שתיית מיים מרובה, ומכניסים אותם למקומות חמים מן הרגיל- אילת . זה מעלה את הסיכון להתייבשות מן הסתם.

אם כותבים שמש אסור בהריון-זה בידיוק איך מתחילות שמועות הזויות ומיתוסים של מה אסור ומותר בהריון.
    אמרו לכן אסור משהו- תשאלו למה בידיוק!!!
  • סעי ותהני (עד כמה שאפשר בחום הזה)
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואו עכשיו אני רגועה, תודה בנות על ההסבר
    ]
  • לי הרופא אמר לא להיכנס לים המלח עצמו. וגם לא לכל מיני בריכות גופרית וג'קוזי למיניהם.
  • לים המלח עצמו אסור להיכנס- כך אמרו לי שני רופאים (הים מעלה את לחץ הדם)
    ג'קוזי אסור בהיריון
    מסז' מותר רק מחודש רביעי

תבלי!!
  • תודה על העדכון, אני בכל אופן לא מתכננת להיכנס לא לים המלח ולא לג'קוסי
    אבל להיכנס לבריכה רגילה אני מקווה שאפשר, לא?
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה