הסנדלר הולך יחף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• כשרום היתה תינוקת היא סבלה מדלקות אוזניים חוזרות עד גיל שנתיים בערך. היינו כל הזמן במעקב אצל רופא משפחה וגם א.א.ג

בגיל שנתיים וחצי נאמר לנו לראשונה שיש לרום נוזלים באוזניים וצריך לעשות בדיקת שמיעה. עד אז אף רופא לא הזכיר נוזלים. כשאמרו לנו פתאום אמרנו שאולי בגלל זה יש לה עיכוב שפתי.

עשינו בדיקת שמיעה ואחרי 3 חודשים עשינו עוד אחת והמצב לא הראה שיפור אלא להפך. היתה ירידה בשמיעה והרופא המליץ על ניתוח כפתורים. לקראת גיל 3 בעלי אמר שהוא רוצה לקחת אותה להתפתחות הילד / קלינאית תקשורת. האמת, שהוא אמר כבר לפני אבל מכיוון שאני שמעתי מהרבה מאוד הורים אחרים שעד גיל 3 לא עושים כלום, לא מיהרתי. קצת אחרי גיל 3 היא עשתה את הניתוח ודי במקביל העברנו טפסים להתפתחות הילד.

אמנם לקח 4 חודשים אבל לפני 5 שבועות רום אופיר התחילה את הטיפול אצל הקלינאית תקשורת.

אחד המפגשים היה רק שלנו, ההורים, עם הקלינאית וכשציינו את עניין הכפתורים היא אמרה שזה לא מה שעיכב את השפה שלה והרגשתי עוד יותר רע

אתמול היינו אצלה ובסוף הטיפול היא אמרה שהיא ממליצה לעבור אבחון מקיף אצל הפסיכולוגית ושניתן לה את השנה הזאת להתקדם אבל אולי כדאי לשקול גן שפתי לשנה הבאה.

אין לי שום דבר נגד גן שפתי ואם זה מה שימליצו בסופו של דבר אנחנו נקבל את זה ואפילו נשמח.

אבל רע לי שלא התייחסתי לזה יותר ולא נתתי לזה את התשומת לב. אני מרגישה רע שהיא לא במקום טוב יותר ושלא קידמתי אותה מספיק אלא נתתי לה להתקדם לבד, בזמן שלה ובכוחות עצמה. ולא בטוח שהיא יכולה לעשות את זה בכוחות עצמה.

עד שהיא עברה את הניתוח היה לי את התירוץ "יש לה ירידה בשמיעה בגלל הנוזלים" ולכן הדיבור התעכב. עכשיו כבר אין את התירוץ הזה וצריך להתחיל לעבוד על מנת לקדם אותה.

מעבר לכך היא משתפת פעולה יפה אצל הקלינאית ומתרגשת ללכת אליה כל פעם.

התור לפסיכולוגית רק באמצע ספטמבר.... נחכה בסבלנות

ואחרי שחפרתי....
12 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת למה הקלינאית אמרה שאין קשר..
    אני יודעת שבהחלט יש קשר הרי אם יש ירידה בשמיעה
    והיא לא שומעת טוב איך היא תלמד לדבר טוב?
    מעכשיו תתחילי לעבוד איתה ניא תדביק את הקצב מהר,
    יש לי שאלה: לפני הניתוח היתה לה נזלת באופן קבוע?

• אנגל - לא, לא היתה לה נזלת באופן קבוע. למרות זאת שני רופאי א.א.ג המליצו גם על הסרת שקד שלישי, ועשינו את זה.

אגב, לבן היתה נזלת קבועה והוא עבר ניתוח שקדים ושקד שלישי לפני שנה. לצערי הנזלת עדיין קיימת, לא כמו קודם, אבל יותר מאשר הנורמה

• שטויות במיץ!!!!
    את אמא מקסימה

• sivkush - באמת? מוזר
  • כשזה נוגע לילדים שלנו אנחנו הרבה פחות אובייקטיבים.
    פעם מילאתי איזה שאלון אמריקאי על ההתנהגות של ילדיי (נראה לי מהספר של הלוחשת ) ואח"כ נתתי לבעלי למלא . זה כאילו שיש לנו ילדים שונים לגמרי
  • אכן קשה להיות אובייקטיבים ולראות מהצד את עצמנו (גם בהקשרים אחרים כמו ההתנהגות של הילדים).

עם זאת - אולי זה ישמע מוזר, אבל אני ממש מצטערת שלא הציעו לנו אפילו גן שפתי. אם היו מציעים, הייתי לוקחת את זה ב2 ידיים. גן שמהותו לעזור לילד שלי לדבר יותר טוב? נשמע לי כמו גן עדן.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה