היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאלתי גם בשירשור הקודם שנפתח.. יש לי מתחת לפס של הצלקת תחושה שיש משהו קשה שם.. כמו מקל מתחת לצלקת, היא לא דקה ולא בהירה אני מבינה שזה מוקדם כי הניתוח היה לפני חודש וחצי בכל זאת יש כפל מעל הצלקת והוא רדום הכפל יעלם מתישהו? והתחושה שיש משהו קשה מתחת לצלקת זה בסדר? במישוש זה מרגיש כאילו היא נידבקה לשריר או משהו..
5 תגובות
עמוד 1
גם אצלי זה היה כך וזה עובר ואכן חודש וחצי זה עוד ממש מעט זמן לאחר הניתוח ע"מ שיעלם לגמרי. אצלי זה נעלם אולי לאחר 8 חודשים אם אני זוכרת נכון
גם לי יש את זה ונראה לי שזה כאן כדי להישאר
לי אין סימן מהצלקת כמעט
אני כ 10 חודשים אחרי תחושה שזה רדום - יש עד עכשיו בצד אחד... נפיחות בצלקת - יש עדיין בצד אחד שלה.. וכפל - למה הכוונה כפל? שיש כאילו את הצלקת כמה ס"מ מעל יש נפיחות את מתכוונת? אם כן זה היה לי ב 3 חודשים הראשונים וירד לגמרי..
הנפיחות זה בסדר (כמובן כל עוד אין הפרשות, כאבים ואודם מהנפיחות) לאט לאט היא תפחת אבל אשקר לך אם אגיד שזה בוודאות יעלם לגבי הכפל - זה תלוי במבנה גוף שלך, אני 3.5 שנים אחרי הניתוח והכפל אצלי קיים גם גיסתי בעלת כפל. אבל מצד שני אני כל הזמן בהריון (חחחחחח) אז אולי זה מה שמונע מהקפל להיעלם. כפי שכבר צייניתי, אחרי שאני סוגרת את הבאסטה אני הולכת לעשות טיפול 10.000 על שולחן הניתוחים (מתיחת בטן, מיקום מחדש של הציצי והקטנה שלהם ונראה אולי עוד משהו..... אם כבר אז עד הסוף).