היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו היום בהופעה של מיקי בקניון קרית אונו, יפה מציד שהיא עוד עושה הופעות חינם!! למי שאין כסף להוציא על הצגה..
16 תגובות
עמוד 1
אני מזמן הפסקתי ללכת להופעות בקניון ולא משנה מי מופיע נמאס לי המדוחק ומהעומס מזה שילדים מריבצים הורים מסתירים מעדיפה לשלם כסף ולא ללכת להופעה בקניון
אף פעם לא יצא לי לבוא במיוחד להופעה עם הילדים דווקא חשבתי הקיץ כן להתחיל
עמיתי מאמי - אף אחד לא מופיע בהתנדבות בקניונים. הקניונים משלמים להם ולא מעט ע"מ שאנשים יגיעו לקניונן ואולי גם ירכשו משהו... (בד"כ הזוכים הגדולים אלו הן החנויות לממכר מזון כלשהו.... סביר להניח שההופעה זהה בגלל כמות הזמן העומדת לרשותה (זו הרי לא הופעה באורך מלא) וחוץ מזה למה להחליף מופע? אנשים משלמים המון כסף כדי לראות את אותה ההופעה עוד פעם.....
אנחנו לא הולכים להופעות בקניונים. הסאונד גרוע, העומס עצום.
להופעות בקניונים אני אף פעם לא הולכת. רום אופיר ממש לא אוהבת את הרעש והבלאגן (אפילו בדברים קטנים יותר, אז קניון....) והיא ישר מבקשת ללכת הביתה.
אבל יש לנו בשכונה מרכז קטן שמאוד משקיע ועושה הפעלות, יצירות והצגות על בסיס שבועי.
אני הייתי פעם אחת עם הילדים והגענו מוקדם, תפסנו מקום והיה סביר. זה בתוך חדר "ג'ימבורי" של קטנטנים אז מבקשים לא להכניס אוכל. כמובן שאף אחד לא התייחס ורק אני אמרתי לילדים שלי שביקשו במבה, שנאכל אחרי ההצגה. אופק דין נהנה מההצגה ורום אופיר קצת פחות אבל יחסית היה בסדר
שבוע שעבר בעלי לקח אותם והוא אמר שהיה סיוט! מפוצץ, רמסו אותם ושניהם ביקשו ללכת אחרי 10-15 שההצגה התחילה. הוא אמר שהמפעילה לא יכלה בכלל להעביר את ההצגה מרוב הרעש שהיה
בדיוק מהסיבה הזו לא הלכתי להופעה של מיכל הקטנה שהיתה השבוע בקניון חולון.
בפעם הקודמת היה שם כזה בלאגן והורים (כן, הורים! לא ילדים!) שהתנהגו כמו חיות כי הסתירו להם [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אצלנו עושים בגינה כל יום שלישי פעילות לילדים עם הופעות וסדנאות קצת עמוס אבל ממש נחמד ותעוסקה נפלא קצת לילדים אחרי הצהרים השבוע היו דורה ודייגו
אני נמנעת מלקחת את הילדים להופעות בקניון רק בגלל הדוחק ומהורים ברברים שלא יודעים איך מתנהגים. אין כמו לשלם כסף ולשבת בשקט ולצפות בהופעה.
אףצפעם לא לקחתי אותם להופעה בקניון והאמת שחשבתי להתחיל לקחת אותם אבל אחרי מה שאת מתארת נראה לי לא כיף להדחף
אני האמת נהנת מההופעות בקניונים אומנם נכון זה קצת עמוס כי כל העולם נמצא אבל אני משתדלת להגיע מוקדם לתפוס מקום ככ אף אחד לא מפריע לי. נכון שההופעה של מיקי חוזרת על עצמה אבל תחשבי כמה פעמים הם רואים את אותו הדיסק שלה ? לילדים לא נראה לי שזה מפריע.... האמת ביום שני יש הופעה שלה בקניון ברעננה ואני מתכננת ללכת.... הבן שלי נהנה ממנה והיא ממש חמודה....
האמת שלי לא מפריעות הופעות בקניונים, זה משמח את הבנות, לא תמיד יש אפשרויות כלכליות להוציא על הופעות בתשלום... ותמיד מצאתי מקומות לבנות גם כשהגעתי מאוחר...
עמית - לפני שנה נפגשנו בפעם הראשונה והיחידה
אני רק רוצה לדעת, האם אני האם היחידה שלא מוצאת בה כלום??
רון חולה עליה ואני באמת לא מוצאת סיבה טובה!
והשיר שלה "בא לי" מעלה לי את הסעיף
הבנתי! הבנתי שזו טעות ללכת להופעות בקניונים.. לא צריך להגיד את זה שוב ושוב.. בד"כ אני בורחת כשאני רואה שיש באותו יום הופעה, רק להופעה של מיקי הילדים נורא רוצים ללכת! זהו..? סיכמנו את הנושא.. דעתי כמו שלכן.
לינברי-ברור שהיא מקבלת על זה כסף...! אבל גם ברור לי שהיא יכולה להישאר בהצגות שלה שבהן היא מרוויחה יותר, ולא לבוא לקניונים..
טלטול- איזה גדול!!!
עמית ראיתי עכשיו בפייסבוק תמונה מההופעה של אתמול... פשוט הזוי כמות הילדים שהיו!!!
אנחנו בכלל ישבנו בקומה למעלה והילדים הסתכלו דרך הזכוכיות.. מזל שמידי פעם היא גם מסתכלת למעלה ועושה שלום לילדים!! אחרת זה היה כמו לצפות בטלויזיה..
נכון היא מדברת כמו שציפי שביט היתה מדברת?
גם אני מישתדלת לא ללכת להופעות האלה נעשה ממש המוני ומגעיל וביכלל כל ההערצה המוגזמת הזו ממש לא עושה לי טוב