שירשור משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא עליתי ולא ירדתי
5 תגובות
עמוד 1
  • תחפשי חלי ממן בגוגל ותנסי לאכול לפי התפריט שלה - אני חושבת ששי שם תפריט להריון - זה במידה ואת רוצה להרזות.. אבל לא להגזים..

• ליבי.. אני חושבת שזה טוב שאת לא עולה ולא יורדת כי את כביכול מאזנת את עצמך עם ההריון.

אני לא נשקלתי כי המשקל שלי בבית לא עובד פתאום...הצג לא נפתח...
    אבל יותר טוב לי כי תכלס אני די בדעיכה .... קצת ירד לי השוונג שבו הייתי בקשר לירידה ...
    טוב נו, סוף שנה סוף שנה חיחי
    הבטן שלי ממש מרגישה את זה .... שאננ מוותרת לעצמי...

• חסרת סבלנות - תודה על הטיפ, אני עושה משהו דומה לחלי ממן, מאד מסודר וממש לא מרעיבה את עצמי.
    יפית - אוף זה שלב מעצבן. לא חשבתי שהוא יגיע כל כך מוקדם, יש לי הרבה עודף אז היתי בטוחה שאני ארד עוד הרבה. אוף..... יאללה שיעבור כבר ונמשיך לרדת.
    מיכלי - אל תזניחי מאמי, ירדת כל כך הרבה.....
  • הי בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה