היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מחר יום אהבה נוסף. שתפו מה אתן עושות / מתכננות או הבעלים שלכן.
13 תגובות
עמוד 1
גם אנחנו לא עושים כלום חחחחחחחח
למי יש כוח..
אנחנו הולכים לסקירת מערכות
למי יש זמן לזה?????!???!!!?? למי יש כסף לזה????!!!???!!!
את האמת שכל שנה בעלי "שוכח" שזה יום אהבה השנה אני אזכיר לו ניראה אך הוא יפתיע אותי - אני בכל אופן יקנה לו איזה משהו חמוד וקטן
בטח ארוחת ערב רומנטית בבית
גם אנחנו לא עושים כלום חראגיל חחח.. השנה דווקא הוא הזכיר לי שיום האהבה מוזר לא? למה הוא מצפה? חחחח
אנחנו כמו תמיד לא עושים כלום אני אראה איך כולן מקבלות פרחים ואצפה כמו כל שנה ולא אקבל כלום ונכון שכל שנה הוא יום האהבה בשבילנו - אבל לא כל יום יש תירוץ לפנק את האישה בפרחים (במיוחד שזה שישי אז בכלל
נשיקה גדולה ואני אוהב אותך מספיק לי בהחלט
אנחנו לרוב לא חוגגים את זה.. לפעמים הוא מפתיע אבל אני ממש לא מצפה - בשבילי כל יום הוא יום אהבה