היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תשמעי... אתן אלופות! ממש כל הכבוד! איזה כייף ומרענן זה מסלולי מים באמצע קיץ לוהט!!!!!!
תודה לכולן
נסעת בלי בשן????!!!!!!!!!!!!!!!!
לא, את פשוט מדהימה!!! אין דברים כמוך!!!
ואו כל הכבוד לך! לא היה לכן חם???
טלטול כל הכבוד לך
מורידה את הכובע (הוירטואלי) בפנייך! איזה שיחוק!!
נסעת בלי בשן ????? שאפו איזה אומץ ! כל הכבוד לך אני לא זזה בלי בעלי אחרת מי יבנה לי את האוהל ? !מי ינהג כל הדרך ??? ועל כל המסלולים ממש יש לך כוחות ! אני בהחלט התעייפתי רק מלקרוא
כן, כן, בלי בשן!!! עשינו טיול, כמו שהבנות הגדירו אותו "הכוח הנשי"
מדהימה!!!! והבנות שלך למדו ממך
כל הכובד בסוף תהפכי למדריכת טיולים
וואוו כל הכבוד לך ולבנות
יפעת - זהו שלא!!! אתמול בלילה אמרתי לבשן שאני אחרי שלושה ימים מפורקת, הוא כל השנה מטייל ומטייל
את יודעת להעמיד אוהל?
אדוה
חשבתי עלייך המון בשבת.. כל הכבוד, את לא יודעת כמה זה ראוי להערצה מבחינתי.
הלוואי והייתי כזו, אורן כל הזמן מרגיש שהוא צריך לתת לייד כשאנחנו חוצים כביש
טוב אין לי מילים .....
מיסי - ישנו בפארק הירדן, זה חניון לילה מגודר ומסודר, עם מקלחות ושירותים, אז זה בסדר
וווואאאאי איזה תותחית את!! מעריצה אותך.. סחטיין על הזרימה, על הכושר!! אני בחיים לא הייתי מוותרת על איזה יום פנאן... לנוח!! נשמע שעשיתם כיף חיים משוגעים, בהחלט ה"כוח הנשי"