אין לי כוחחחחחחחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתה מעייפות, אין לי כוח לבשל ולהכין כלום. אתמול היה לי יום מרגיז בעבודה התוכחתי עם הבוסית שלי היא עצבנה אותי ברמות על! לא בא לי להמשיך לעבוד שם כי לא מעריכים כלום ורק בזכוכית מגדלת איפה לא בסדר. חוצפנים. נשאר לי סתם טעם מר וזה לא עובר לי
17 תגובות
עמוד 1

• בטח שלקחתי ללב. כל אחד היה לוקח ללב
  • אוף שונאת את התקופות האלה... אם זה מנחםן אותך גם אני בתקופה מסריחה ביותר
    ]

• מגעילה מעצבנת מכוערת
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • זה בהחלט מרגיז אבל את יודעת שאני מתרגזת בעבודה ואני חוזרת הביתה ורואה את הילדים אני אומרת לעצמי בלב הם שווים הכל ובשבילם אני עובדת אז אני שוכחת מכל העצבים מנסה לפחות וזהו אין ברירה המצב של היום דפוק בחוץ
    בכל אופן שישי שבת בפתח תנוחי ותהני ממשפחתך.

• יש לי רעיון משובח מאין כמותו - ליטוש וצולי - שתיכן זקוקות לנופש, לנשימה מחוץ למעגל החיים הרגיל והלא פשוט...
    אז אולי...... תיקחו לילה במלון ביחד? יש עכשיו המון קופונים, תעיפו על מישהו את השלישייה וסעו למלון רק הבנות
  • linbar - אהבתי את הרעיון שלך

• מנוחה, זה באמת שם המשחק.

לא חייב בית מלון, וגם אם כן לא חייב שהוא יהיה הכי מפואר בעולם.

אני טובה בלמצוא דילים מעולים, את רוצה שאני אחפש לך משהו מאוד צנוע לשישבת?

• תעשי מה שאני עשיתי עם הבנות - קחי אוהל, רק את ואישך היקר וזה באמת מספיק לניקוי ראש
  • טולי צודקת!!!

• אתמול בערב באמת כבר התחלתי לחפש משהו נוסף. אני לא יעזוב שם אבל אולי יצמצם משרה ואחפש מקום נוסף. לא מקובל עלי שאני כל היום מזיעה בעבודה ויש כאלה שיושבים ושותים קפה במטבח כל היום ואז כשאני מבקשת עזרה כי אני לא מספיקה היא גוערת בי שאני צריכה ליעל את עצמי.

בא לי חופש אמיתי ולא אוהל עם הילדים. למרות שגם זה כיף ואת זה אנחנו מתכננים לאחרי סמסטר קיץ של בעלי
  • זאת תקופה כזאת אני כל כך מחכה שתגמר גם.

מבינה אותך ושולחת ל ך המון
  • גם לי יש שריטה בנושא של חמשת הכובכים

• אבל בגלל שאנחנו עוזבים את המלון במוצאי שבת זה מיקר מאוד את העניין. השבת גם כבר בישלתי. אולי אחרי שהילדים יחזרו ללימודים ניסע באיזה אמצע שבוע ואז אני אחפש אותך!
  • תנוחי סופ"ש הזה הרבה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה