אוףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי דלקת בשתן והרופא נתן לי אנטיביוטיקה - לא יודעת למה אני תמיד מזלזלת אבל לא סיימתי את הטיפול והפסקתי באמצע

עכשיו אני מרגישה שהדלקת חוזרת לי וממש מציק לי

אני זוכרת שמישהי אמרה שזה מסוכן לעובר - זה נכון?

6 תגובות
עמוד 1
  • אם מטפלים בזה זה לא מסוכן ובכדי שיהיה מסוכן הדלקת צריכה להגיע ממש פנימה.
    אם תטפלי בזה בהתחלה עכשיו לא יקרה כלום גם לך וגם לעובר

• אם זה לא מטופל זה יכול להיות מסוכן... אני מציעה שתחזרי על התרבית ותתחילי שוב אנטיביוטיקה.
  • יסמין מסיימים אנטיביוטיקה עד הסוף!!! אחרת את מפתחת חיידקים עמידים בגוף שלך וכל פעם (בטווח הארוך )תצטרכי אנטיביוטיקה יותר חזקה ויותר חזקה (שזה יותר תופעות לוואי לגוף)
    אל תזלזלי!!

זה לא גורם נזק ככה איך שזה.
    אם לא מטפלים ואת חיה מוזנחת וכולך דלקת בגוף וחיידקים בדם כבר אז כן מן הסתם. אבל את לא תגיעי למצב הזה בכלל. אז זה נקרא סכנה בעקיפין!
    אל תדאגי.
    דלקות בשתן יש לכל הריונית.
    לכי לרופא שוב פעם. ותסיימי הכל!!!

• תחזרי לרופא ותסיימי את הטיפול הפעם
  • יסמין אני סובלת מדלקות בשתן מתחילת ההריון זאת אומרת שיש חע
    דלקת כבר 6 חודשים מביאים לי מלא אנטיביוטיקה עד שבסוך אישפזו אוצי
    ליום וחצי ונתנו לי דרך הווריד אל תזלזלי הרופאה שלי אמרה שאם לא
    מטפלים זה יכול לעשות צירים מוקדמים חס ושלום..
    אז לאאאא להזניח
    ורפואה שלמה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה