חדשה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן, פעם ראשונה שלי כאן...אז נעים מאוד!
    אני נשואה כבר שנתיים, ובחודשיים האחרונים מנסה להיכנס להיריון, כמו שאתן בטח מבינות בינתיים לא כ"כ הולך לי...הבדיקות ביוץ לא מבשרות טובות, מה שמוריד מהמוטיבציה ודי גורם לי להרגיש כאילו אני "עובדת לחינם".
    קראתי קצת באינטרנט שלאישה ממוצעת לוקח בערך שנה להיכנס להיריון- זה נכון ???
    (שאלה נוספת אולי קצת מגוחכת, האם זה נכון שגל החיכוך פוגע בזרע?)

תודה לכולן, ושיהיה חג אהבה מקסים- מלא באהבה!
14 תגובות
עמוד 1
  • היי, נעים מאוד

• אז דבר ראשון ברוך הבא
    דבר שני למה הבדיקות ביוץ לא מבשרות טובות? לא הצלחת למצוא 2 פסים חזקים?
  • היי מיליהי, ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!

בנוגע לסיכויי הכניסה להיריון- נראה לי קצת מוגזם לומר שלאישה ממוצעת לוקח שנה להיכנס להיריון. עד כמה שאני יודעת, בכל חודש בו יש ניסיון אמיתי להיכנס להיריון, כלומר, קיום יחסי מין בתקופת הפוריות, ישנו 25% להיכנס להיריון, בהנחה שהכל תקין.
    כלומר, זוג ללא קשיים רפואיים, שמקיימים יחסים בתקופת הפוריות, אמורים להיכנס להיריון בתוך 4 חודשים. כמובן שזה סטטיסטי, אז זה לא מחייב ואפשר גם אם הכל תקין ליפול לקצוות של הסטטיסטיקה...

לגבי בדיקות הביוץ- מה בדיוק הבעיה? המחזור שלך סדיר? כל כמה ימים?

לגבי הג'ל- אין לי מושג, האמת שמאז שהתחלנו לנסות, לא השתמשתי בג'ל כי לא רציתי לפגוע בסיכויים, אבל לא בדקתי את הנושא. אני מניחה שמאוד תלוי באיזה ג'ל מדובר ואני בטוחה שיש על זה מידע באינטרנט.

בהצלחה!
  • היי ברוכה הבאה:)
    אל תראי את זה כ"עבודה" או לפחות תשתדלי..
    את יכולה חודש אחד לנסות בלי הבדיקות ביוץ ואחריי המחזור להנות יום כן לא..
    לגבי הג'ל אין לי מושג את יכולה לשאול את הרופא נשים לדעתי אין לזה השפעה.
    שיהיה המון בהצלחה
  • הייייי איזה כיף שכולכן מגיבות! מקסימות, העלאתן לי את המצב רוח! תודה קודם כל. כמובן שאני אוהבת ונהנת, אבל מתוסכלת שלא מצליחה, ובאופי הקשה שלי לא ניחנתי בסבלנות רבה מידי.. אני קיבלתי מחזור לפני חודשיים ב19 וחודש שעבר ב20 ככה שהמחזור שלי הוא כל 29-30 ימים לפי הבדיקה הזו היום הייתי אמורה לבייץ- וכלום! נאדה! גורנישט! מקל קטן שהרס לי את כל היום..
  • היה פס אדום אחד בודד...שאומר שני לא מבייצת.
    ולשאלתכן, לא הייתי אצל רופא נשים כבר שנים רבות, אולי מהצבא..
    אמרו לי שאין טעם ללכת לרופא לפני שאני מנסה לפחות שנה. בכל אופן רופא תיהיה האופציה האחרונה, אני ממש מפחדת מהאופציה הזאת
  • בלי שום קשר רצוי להיבדק פעם בשנה..
    תנסי בלי המקלות חודש אחד..
    את יכולה בינתיים לעשות לפי השיטה יום כן יום לא
  • מה אומרת השיטה? לא מכירה...
  • תמשיכי לבדוק עוד כמה ימים
  • אין לך מה לפחד מהרופא... הוא שם רק כדי לעזור...
    דווקא אני הלכתי לכמה רופאים לאחר שהחלטתי להתחיל לנסות להיכנס להיריון, כי היה חשוב לי למצוא רופא שיהיה לי נוח לעבור איתו את ההיריון.

ואם יעברו כמה חודשים ולא תיקלטי, נראה לי שכדאי ללכת ולבקש לעשות פרופיל הורמונלי רק כדי לוודא שהכל בסדר.

אני חושבת שכדאי להמשיך להשתמש במקלות עד שתזהי ביוץ, אבל תקחי בחשבון שלפעמים יש פספוסים לכאן או לכאן, אז לא נורא אם לא תזהי החודש. מה שחשוב הוא להמשיך לקיים יחסים "לפי השיטה", כלומר יום כן יום לא.
  • מתוקה..קודם כל ברוכה באה לשהות הכי קצרה שיש..!!

לדעתי..

את מנסה רק חודשיים לא??!

או שכל השנתיים נסיתם??

זו שאלה ממש חשובה...כי אם אתם מנסים כבר שנתיים כדאי כבר ללכת לרופא נשים שיבדוק מה קורה..

אם רק חודשיים....אז אין לך מה לדאוג..זה לוקח טיפה זמן....רק לא להיות בלחץ..(קל להגיד...שווה לנסות
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • בוקר טוב לכולן

אני נשואה שנתיים- מנסה להיקלט רק כחודשיים.
    אם במחשבון ביוץ באתר כתוב שאני אמורה להלקט בין ה2-7 לחודש למה לא לנסות כל יום? כל היום? למה יום כן ויום לא?

מישהי יכולה להמליץ לי על רופא נשים טוב באיזור תל אביב? אין לי ניסיון בכך.
    תודה לכולן,ושבת שלום!
  • היי חדשה , ברוכה הבאה! קודם כל לגבי השנה, שנה זה הזמן שמוגדר כנורמלי לזוג לנסות להרות כל עוד שניכם בריאים. ז"א שרק אחרי שנה של נסיונות מתחילים לברר האם יש בעיה. למרות זאת בעלי ואני הלכנו לרופא אחרי חצי שנה כדי לעשות בדיקות, הוא זרע ואני דם, אין בעיה לבקש מהרופא הפניה כזאת. לגבי רופא יש לי רופא מקסייייםםםםם בתל אביב, דרך מכבי, שמו דר אנדריי גומל. לגבי בדיקת הביוץ, לא לכל אחת הביוץ מופיע בול ביום המיועד ולכן הבדיקה.... תמשיכי לנסות. והכי חשוב, קחי נשימה, זה חודשיים, זה בסדר גמור (-: אגב לא אמרת בת כמה את. לדעתי לקיים יחסים כל יום כל היום.... לא באמץ מגדיל את הסיכויים, גם איכות הזרע היא מדד חשוב שיכול לנפגע מריבוי יחסים ( אבל זאת אסכולה אחת...) בהצלחה, מקווה שעזרתי
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!! : *)

אני לא חושבת שהג'ל פוגע מזרע אם הוא על בסיס מים.. תבדקי מה כתוב עליו...

לגבי ביוץ - תלכי לרופא שיעשה בדיקת זקיקים - אני לא מבינה בבדיקותביוץ אז..:)
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה