לא יכווולה כבר עם השיעמום הזה~!@#$%^ - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
די, באמת שאני עוד שניה משתגעת כבר. כשגיליתי שאני בהריון שוחררתי מהצבא ומאז אני בבית. לא עובדת- כי אומרים לי בלי הפסקה שאף אחד לא יקבל אותי בהריון ולא לומדת- כי אני עדיין לא סגורה על מה בדיוק אני רוצה- וגם אין לי ממש כסף ללימודים כרגע.
אני מתחילה את היום שלי ב11 ומעבירה את רובו מול המחשב או הטלויזיה. כשצריך, אני מנקה את הבית, אבל זה לא תופס לי יום שלם ואני גם לא מנקה כל יום.
ככה שברוב הזמן אני משועממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 תנו לי רעיונות איך להעביר את הזמן כי השפיות נעלמת לי כבר חח
האמת? שהייתי מציעה לך להיתנדב, גם ימלא אותך סיפוק וגם ימלא את הזמן הפנוי. לא צריך כל יום, פעמיים- שלוש בשבוע.
בס״ד
וואי את כבר שבוע 21 איך הזמן טסס אולי תלמדי משהו בנתים?!
כן, האמת שהזמן עף לי
מאיזה אזור את?
אם חינוך מיוחד מעניין אותך, תגידי לי מאיפה את ואציע לך מקומות מקסימים
אין לך בגרות מלאה? מה זה המכינה הזאת? מכינה לבגרויות?
אם לעשות מסודר אז אני חושבת להשלים בגרויות, בין לבין להתנדב אולי כן. אחרי הבגרויות אם ישאר זמן אז אפשר אולי לקחת קורסים מלשכת התעסוקה. לכל מיני דברים מגניבים...למקצועות תעודה.
אני בהיריון של נעמה הייתי ממש עסוקה בלימודים+עבודה+בית+מעבר-דירה,כך שלא היה לי רגע דל..
מרווה, את כזאת מותק!! מתי התאריך המשוער שלך?
תודה מותק
הייתי מציעה לך לעשות איזה קורס קצר במשהו שאת אוהבת. למשל עוגות מבצק סוכר, פיסול, יצירה וכאלה כל מיני חוגי בית שאני מאוד מתעניינת בזה.. או אפילו סדנת אפייה משהו מגניב כזה.. תתפרעי במה שאת אוהבת
מנתניה, אני גם בשבוע 36, אולי נפגש בלניאדו
אוריאן, אני אשמח לייעץ לך בעניין הלימודים. עברתי דרך די ארוכה, החל מבגרות לא משהו ועד עכשיו. תואר ראשון בטוח אל תתחילי לפני הלידה. את יכולה לברר עם עצמך מה את רוצה ללמוד בסופו של דבר ולבדוק מה את צריכה בדיוק לעשות בשביל זה, אם להשלים בגרויות/מכינה וכו'. את ההכנות לקראת התואר אולי תוכלי כבר להתחיל. את יכולה לפנות אלי בפייס. אני אשלח לך הצעת חברות ותכתבי לי בפרטי את את רוצה.
לאה,את צוחקת?!
קרןןןן אין עלייך אין!!!
מרווה, זה המייל שלי [email protected] תהיי בקשר לקראת הלידה, יש לי גם קשרים בלניאדו נסדר אותך ביולדות ב׳ (המחלקה החדשה)
לאה, את קולטת?! ככה זה כשמוצאים את הזמן לנתינה לעולם! הבורא מברך בחזרה בשפע ואת שליחת-המצווה כרגע לזאת.
מרווה לא קראתי בהתחלה את מה שכתבת ומסתבר שהצענו לה אותם דברים
גולי, האמת שאני יותר בקטע של עבודה עם נערים שקצת לא מוצאים את עצמם[בעיות בבית וכד'], מכירה מקום באיזור יבנה? [לא שוללת חינוך מיוחד, אבל קצת חוששת שאולי לא יהיו לי הסבלנות וההבנה להתמודד עם זה..]