בנות ששומרות שבע נקיים - עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שפצעתי את עצמי. עשיתי היום הפסק ויש לי טיפת דם, דם אדום.
    יש טעם ללכת לבדיקה של רב?
    ואם כן, איך הולכים ומה עושים?1 אווף איזה עצבים.
    אין מצב שאני הולכת בשבת ההבאה למקווה - אנחנו אצל ההורים של בעלי!!!!!!1 :(

לא רוצה :( בא לי לבכות!!
    אתממול והיום לא היה שום דם עכשיו פתאום זה הגיע, זה ממש מוזר!!
20 תגובות
עמוד 1
  • אם הדם אדום אדום, זה אומר שזה דם טרי ובאמת רוב הסיכויים שזה מפצע..
    אבל בכל זאת, עדיף לא להחליט לבד.. תקחי "הד" (בד בדיקה- ל איודעת
    איך כותבים את זה

טוהר
  • אוייש!!!!
    מבינה אתך ממש!!

תקשיבי זה יכול להיות שאריות של ווסת...או...פצע..
    איזה יום של המחזור את עכשיו.?
    תקחי את הבדיקה...תשמרי עליה!!
    ומחר על הבוקר תביאי לרב שלך באזור..

או לבלנית שתביא את זה לרב..

בהצלחה אהובה..יהיה בסדר
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי מאמי,אני מניחה שבאמת פצעת את עצמך אפשר להבחין בצבע הדם ..הדם שראית היה על העד בדיקה ?אם כן והוא אדום ולא חום אין מה לעשות עם זה כל טיפת דן הכי קטנה אם מופיעה על עד בדיקה מטמאת מה שכן תבררי על רב פוסק דמים באזור מגורייך תוכלי לכתוב לו על המעטפה באיזה יום את ,ד״ר איזה יום התבצע ההפסק ולומר שיתכן שפצעת את עצמך ..בלי קשר כל פוסק דמים שזה דבר אדיר יזהה מיד אם הדם הוא דין מכה(פצע) או דין טמאה.אני מבינה אותך ויודעת איזה מעצבן זה לטבול במיוחד כשמתארחים או מארחים ..כל דבר לטובה .שהקדוש ברוך הוא יטהר אותך במהרה אמן :) שבת שלום
  • ז״א **
  • בס"ד

אשרייך נשמה יקרה שאת שומרת על מצווה כ"כ חשובה שזכות המצווה הענקית הזו תעמוד לך בפרי בטן , עכשיו לעניננו עשית הפסק טהרה, היה קצת דם או טיפה חכי 5 דקות תעשי שוב הפסק עד שיצא לך נקי למה בפעם הראשונה את פוסלת אז מה אם ראית דם ? זרקי את הבדיקה 5 דק תעשי שוב או שפשוט לא הבנתי אותך נכון?
    וגם חשוב מאוד לעשות מוך דחוק את יודעת לאחר הפסק טהרה שיצא נקי שמים עוד פעם בדיקה פנימית רק שמשאירים אותה שם עד 20 דק' אחרי השקיעה , ובודקים אותה רק יום למחרת באור .

http://pregnancy.baby-gaga.com/]
  • תיקון טעות, זה לא היה ההפסק זה היה המוך שיצא עם טיפת דם.
    היא לא אדומה ממש אבל זה דם טרי,אין פה שאלה בכלל..
    מרגיש לי שפצעתי את עצמי כי בדקתי ביום רביעי וגם בחמישי, ברביעי בדקתי ואז שאלתי אם אני יכולה לספור אם המחזור התחיל בראשון בלילה היא אמרה שזה נחשב יום שני ככה שאי אפשר להתחיל לספור ברביעי ואז עשיתי הרבה "ניקויים" יותר מידי...

אתמול ממש התעצבנתי על בעלי שהוא לא מבין מה אני מבקשת. הוא לא מרגיש בנוח ללכת לרב שיבדוק :(

בשורות טובות!
  • מאמי עד כמה שידוע לי דם-זה דם.
    לא משנה אם ווסת או פצע, את צריכה להיות נקייה לגמריי
    אז אולי באמת תפני לרב לקבל התר או משהו כזה..
  • למה אין לך אדרכנית באיזור שלך?
    לי יש אדרכנית צמודה כל שאלה אני שואלת אותה אם תרצי אני יביא לך את המספר שלה
  • ליאל, יש לי מדריכה הבעיה שמרפי חבר שלי, מת עליי. בכל פעם שאני צריכה רוצה קורה משהו. בבית אצלה לא ענו בנייד שיש לי גם לא ענו, בסוף שלחתי לה הודעה ובעלה כתב שזה הנייד שלו והיא אצל ההורים שלה התקשרתי לבית של ההורים אבל לא היה מענה. בסוף התקשרתי למקווה וביקשתי טלפון של רב. הלכנו בבוקר והוא אמר שהבדיקה לא תקינה גם בשישי הייתה טיפת דם והיום יש כתם חום. לא בא לי ללכת שוב לרב. נראה מה יהיה בבוקר.
    אני שוב משלה את עצמי ומנסה לפתח ציפות שווא, יש לי כבר שבוע כאבים בצד שמאל למטה. כמו מתיחות. התחלתי לאכול הרבה ביצים והיום הריח של הביצההקשה לא הזיז לי (בדכ אני רוצה להקיא מהריח )

המחזור היה מוזר אבל היה מחזור...
    הא, ולא היה וירוס אלא היו לי רק כאבי בטן מוזרים בעעע העולם אכזר
    לילה טוב מתוקות! שבוע מלא בשורות טובות בייחוד לאביה נוני יוני וכל מי שלאאא תקבל בשבוע!!!!!!
  • כתם חום ללא טיפת דם טרי זה בסדר גמור אני הייתי עושה הפסק כשהיה לי כתם חום ותמיד זה היה ביום ה 5 למחזור אישה ספרדייה צריכה לשמור 4 ולא פחחות אצל האשכנזים מחמירים איזה יום את?
  • כפרה עליך ליאל, איזו צדיקה! :)
    אני ספרדיה אבל בעלי אשכנזי - אז אני צריכה 5 ימים.. היום אני כבר בשביעי.. אבל אני אקח את הבדיקה לרב שוב - למרות שממש לא נעים לי.. ובעז"ה נטבול במוצ"ש..
  • בס"ד

כתם חום זה בסדר???? ממש לא יכולה להחליט לעצמך על כתם חום צריך להראות לרב פוסק ורק הוא יחליט מי לימד אותך הדרכת כלות??? תקראי בכל ספר טהרה ממש ללכת לרב לא להחליט לבד זה לא צבע צהוב

• בנות, מי שלא נעים לה (או לבעלה) ללכת לרב, אפשר ללכת לבודקת טהרה (יש רשימה של כאלה באינטרנט), שהן בד"כ אחיות שעברו הדרכה והסמכה להיות בודקות טהרה..
  • תמרה תודה רבה!!!
    דיברתי עם בודקת.. הרבה יותר נוח ונעים.. מעולה. אני מקווה שהפעם זה יהיה תקין :)

• היי

• בס"ד

אמילי יקירה ההלכה אומרת שאם הכתם הוא על תחתון(לבנים) איך שתקראי להם לא יותר מגודל של שקל וגם רק על תחתון צבעוני לא תחתון לבן (כי חכמים לא תיקנו על בגד תחתון צבעוני) אז רצוי בשביל השקט הנפשי רק לספר לרב בטלפון והוא כבר ישאל שאלות שצריך אבל על בד בדיקה גם כחוד של מחט ודם זה מחייב רב פוסק

• כמובן, כמובן...שתתיעץ!

• הלכתי לבודקת טהרה כמו שאמרת לי, מישהי נחמדה מאוד שגרה קרוב אליי.. היא בדקה לי במקום את ההד והיא אמרה שזה תקין ושאני יכולה להמשיך :) אפשר לטבול במוצש!!! וכנראה שחמתי תתגעגע לבן שלה קצת, אנחנו נעשה שבת בבית!

• תתאפקו את מתכוונת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה