היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם בהריון של רז נתנו לי זירוז ( נר פי ג׳י) והלידה התפתחה תוך 24 שעות.. יש סיכוי שגם עכשיו אם אני אקבל זירוז של הנר אז זה ישפיע אותו הדבר?? או שיכול להיות שפתאום זה לא יזרז לי כלום? זה שונה בין הריון להריון או שזה אותה השפעה?
4 תגובות
עמוד 1
אני לא חושבת שיש בזה כללים. בכל לידה העסק שונה לגמרי מהלידה הקודמת... אצלי למשל נתנו אוקסיטוצין ופיטוצין ושום דבר לא זז. אל תדאגי נופרו'ש, יהיה בסדר... כנסי באוירה חיובית לעניינים. [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
גם לי נתנו פיטוצין ועוד אלף דברים שאני כבר לא זוכרת את השם.. אבל הגיונית- אם הגוף הגיב בצורה כלשהי.. סביר להניח שיגיב ככה גם פעם שניה לא?? זה כמו תרופה שאת יודעת שבעא משפיעה עליך בטווח קצר יחסית לא?
יכול להיות שיעבוד ויכול להיות שלא מה שמדהים בהריון זה שהגוף לא מגיב בדיוק באותה הצורה כמו שהוא הגיב בהריון קודם לא יודעת למה זה ככה...
אני דווקא די חושבת שהגוף יגיב אותו הדבר.. סה"כ זה באמת סוג של תרופה.. ואם זה השפיע טוב בפעם הראשונה לדעתי (!!) זה אמור להשפיע טוב גם בפעם השניה