מי ערה עכשיו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני היחידה שלא מתעניינת באולימפיאדה ובעלי דבוק למשחק?

אני לא עייפה... מה יהיה?

במחצית הבאה בעלי יתפנה אלי...
12 תגובות
עמוד 1
  • אני אני אני
    אין לי שינה לא יודעת למה

• אני פה

• אני דוקא יודעת מצוין למה אין לי שינה...
    חזרתי מהעבודה וקרסתי למיטה עד ------ 9:00 בערב
  • וואו חני אני בדיוק חושבת ששפר מזלי והבן שלי ישן לילות. אבל איך שורדים עם 2 תינוקות שמתעוררות בתורנות...

• טוב אז הכנתי בראוניז ויצא טעים אז אכלתי ואכלתי ואכלתי
    ונראה לי מהשוקולד והסוכר אין לי שינה
  • לא רוצה להתלונן הרבה אבל זה קשה. הן מעירות אחת את השניה ולילות שלמים אני מסתובבת איתן.
    האמת עד השבועות האחרונים הן היו מקסימות וישנו וכמעט לא התעוררו בלילה וגם אם לפעמים כן אז זה מוצץ ולמיטה. ועכשיו למדו לחגוג

• מתאים לי בראוניז עכשיו
  • חני, בעלך גם מאלה שלא שומעים כלום בלילה?
  • בעלי שותף מלא איתי בקימות למרות שאני ממש ממש משתדלת לא להעיר אותו הרבה כי הוא קם לעבודה בבוקר אבל כששתיהן מתעוררות אין מצב שאני מסתדרת לבד.

ובכלל הוא לא שומע מעצמו אני מעירה אותו-גבר

• אצלי בעלי גם קם בחמש בבוקר לעבודה אבל גם אני כבר בשש וחצי על הרגליים, ככה שממש נס שהוא ישן לילות (בלי עין הרע, שימשיך ככה) אחרת אני לא יודעת איך היינו מתפקדים...

• קשה בלי שינה אבל אני משלימה אותה בבוקר ביחד עם הבנות

• בגלל זה אני מתכעגעת לחופשת לידה...
    אחחח שנת הבוקר המתוקה...
    אני ציפור לילה באופי - מתפקדת בלילה הכי יעיל, ואוהבת לישון ביום. ודוקא אני עובדת בכזה מקום...
    מה לעשות, אלו החיים, ב״ה על מה שיש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה