חשבתי שעברו הבחילות חשבתי שעברו ההקאות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
וחשבתי שאם אעבור סדרה של בדיקות יעבור קצת הפחד אז זהו שלא לצעירי. יש לי כאבים בבטן בחילות הקאות אומנם של פעם ביום אבל גם זה מציק. מחשבות מטורפות שהכל בסדר עם העוברית. נהייתי כפיתית למיונים ללכת לבדוק עם הכל בסדר. היום בדקו אותי וראו דופק והפיצקית ישנה לה ולא רוצה לזוז עד שהרופאה נתנה לי כמה מכות בבטן והיא החליטה לעשות קצת עינטוזים. איך אעבור עוד 4 חודשים כאלה איך??????
9 תגובות
עמוד 1
תעברי אותם עם חיוך ונשימות עמוקות להירגעות!! איזה שבוע את? תעשי סרגל
ביום ראשון אהיה בשבוע 19. הייתי רוצה לעשות סרגל אבל לא יודעת איך?. אפשר לקבל הסבר?
תסתכלי בשימושון יש שם כמה אתרים לעשות. דיי נוח לתפעול. תגידי אם מסתבכת. אנסה לעזור
אנסה תודה!!
גם אני היתי מאד לחוץה בהריון הראשון, עד שהתחלתי להרגיש תנועות עובר. זה משום מה הרגיע אותי. אני מקווה שגם אותך זה ירגיע ואת תתחילי להנות מההריון. לגבי הבחילות וההקאות ולא בהתחלה - בהחלט מוכר מאד. הגישה שלי לנושא היתה - להקיא ויאללה להתחיל את היום ברגל ימין = התעלמתי מהעובדה שהקאתי (וגם בהריון הזה הצלחתה להתעלם מזה שהיתי מקיאה). לגבי הבחילות - תחפשי מה יעזור לך להקל עליהן (הנסיון שלי: ספרייט קר, מים קפואים, בירה שחורה, ברד פסיפלורה, סוכריות חמוצות, קרקרים.....) יאללה תתחילי להנות. הריון זו תקופה מופלאה
תודה לך!!! אני סובלת ניסיתי כל דבר אפשרי אך ללא הועיל. ההקאות הם בערב אז לסיים עם ההקאות בבוקר זאת לא אפשרות מבחינתי. עכשיו כפות הרגליים שלי התנפחו מלמטה ואני לא יכולה לדרוך עליהן. אימלה קשה לי מאוד. מצטערת על הבכיות גם את המשפחה שלי אני משגעת , שוב פעם לצערי.
את לא מתבכיינת! זה קשה!! ומי שחושב אחרת כנראה שהוא גבר או אישה מבוגרת שכבר שכחה... שלחי לי תאריך וסת אחרון ואת השם משתמש וסיסמא שלך ואכין לי סרגל [email protected]
אל תשכחי שבחילות והקאות זה חלק מעניין ההריון...אז זה לא אומר שמשהו לא בסדר... 2 ההריונות הראשונים שלי היו כלל בלי בחילות.. ובהריון האחרון הייתי כל הזמן עם בחילות והקאות אז הייתי בטוחה שמשהו ממש לא טוב קורה לעובר...
תנסי להירגע ולחשוב מחשבות חיוביות, חבל לעבור את כל ההריון עם חרדות, תנסי גם להנות וכמובן להיות עם יד על הדופק...