:( אז עשיתי בדיקת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דם... וכמובן- שהיא יצאה שלילית להריון. אני כ"כ מתוסכלת! היה לי ברור שאני לא בהריון, כי עשיתי בדיקה לפני שבועיים, והיא יצאה שלילית...
    אבל אני לא מבינה למה אני לא מקבלת?!?!?!?! סיימתי את ה"דופסטון" לפני 10 ימים!
    אני ממש ממש מודאגת. זה אף פעם לא קרה לי! ואני כבר 10 חודשים לוקחת כדורים כאלו ואחרים כדי להסדיר את המחזור ותמיד קיבלתי 2-3 ימים לאחר סיום החפיסה.
    התחושה הזו, של החוסר שליטה, שאין לי שום דבר שאני יכולה לעשות כדי לשפר/ לשנות את המצב הנוכחי היא תחושה נוראית ממש. אני צריכה פשוט להמתין !! לפחות עד יום שני אז אלך לגניקולוג שבטח יתן לי עוד ועוד ועוד כדורים... נו מה חדש?!
    אני כ"כ מחכה למחזור שיגיע כדי שהחודש יוכל להתחיל!!!!!!! רק שיתחיל כבר!!!!
    אוף... בא לי לבכות...
2 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי את חייבת לברר למה יש לך מחזור לא סדיר , כי זה קורה בשחלות פוליציסטיות ומקבלים דופסטון, ואני זוכרת שאמרת שאצלך פרופיל הורמונלי תקין ,הייתי הולכת למומחה לברר את העניין כי כשיודעים למה זה קורה קל יותר לטפל
    בהצלחה רבה
  • מאמי אני מבינה את ההרגשה שלך !! וזה קשה את צודקת..!! תיהיה חזקה ..

אני בדעה של ורד לדעתי את צריכה לברר את הנושא הזה יותר לעומק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה