משעמם לו!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עם כל מה שאני עושה ומתאמצת ונותנת מכל הלב עדיין הילד שלי משתגע משיעמום ו 80% מהזמן נמצא בלול\אוכל
17 תגובות
עמוד 1
  • תוציאי אותו למזרן פעילות ושמשם ימשיך בחקר הסביבה
    ככה מתחיל כל מסע מופלא ברחבי הבית
  • למה הוא בלול?
    אלוהים כמה אני שונאת את הלולים האלה, לי אין את זה בבית, לא מאמינה בזה בכלל

ממי הילד צריך חברה של ילדים, את לא מעניינת אותו וגם לא המשחקים, ראה הכל, חווה הכל, חקר הכל

או שתמצאי איזה חוג, או ללכת כמה שיותר לג'ימבורי

• טלי, אם הוא לא בגן את צריכה להפעיל אותו
    הוא לא יכול להיות שמונים אחוז מהיום בלול
    איך מתחיל הבוקר? אפשר להתחיל עם שירי בוקר טוב
    לעבוד על סמלי בוקר
    מה ליעד עושה בבוקר עם תמונות שלו
    שירי אצבעות
    לדבר איזו עונה, איזה חג מתקרב
    להקריא סיפור קצר שמתאים
    אחר כך מנוחה

משחק מובנה יש המון לגיל שנה
    התחלה של משחק סימבולי

משחק פעילות כמו משחקי קוקו
    חשיפה למרקמים שונים במגע, למים פושרים ומים קרים במגע של הרגליים
    בנייה בקוביות, נגינה

• ניסית טלוויזיה?
    מה לגבי קרובי משפחה\חברות שיש להן ילדים קטנים?
    לפעמים ילדים משתעממים להיות בחברתנו ומעדיפים ילדים בגילם

• אני אספר לכן בערך מה הוא עושה במהלך היום ותגידו לי איך אפשר לשפר\להוסיף?
    בבוקר הוא קם מקבל את הבקבוק שלו איתנו במיטה.. מעיר את אבא שלו בנשיקות וחיבוקים
    רואה קצת טלוויזיה את התוכניות שהוא אוהב
    מקבל עוד קצת בקבוק ובד"כ בשלב הזה או שהוא נרדם או שאם יש כוח נוסעים קצת לאמא שלי (אצל אמא שלי אף פעם לא משעמם לו..חחחח)
    במידה ונשארנו בבית והוא נרדם אז אחר כך כשהוא קם הוא אוכל את הפירות שלו או ביצה עם משהו ואז מכאן מתחילה הבעייתיות..
    הוא לא נינוח כל כך ומתחיל להשתעמם.. אם אני נותנת לו להיות על הרצפה הוא יילך פעם אחרי פעם למגירות שאני לא מרשה לו להתקרב או למאוורר וינסה להפוך אותו
  • אם זה אפשרי מבחינתך אז אני בהחלט הייתי מוסיפה קצת חברה ליום שלו.

• ביג לייק לרעיונות של יוליה,
    אבל אני חייבת להצטרף לסיון ולהגיד שגם בעיני הוא חייב גן.
    הוא כבר בן שנה עוד מעט ובבית הוא דיי מוגבל במה מותר ואסור....
  • אני לא יודעת מה לאמר לך כ"כ כי אצלי הן 2 אז יש להן חברה והן עסוקות המון המון ביחד.
    אבל תני לו להסתובב בבית תוצאי לו קופסאות שימורים ילדים מאוד מאוד אוהבים לשחק בזה.
    קופסאות פלסטיק בקבוק מים מתגלגל.
    ושימי לו בארונות הנמוכים דברים לא מסוכנים כל הילדים אוהבים לרוקן ארונות

• אני חושבת שגולי ויוליה נתנו הצעות טובות...

וגם ההצעה של סיון
  • אני חושבת שגולי ויוליה נתנו הצעות טובות...

וגם ההצעה של סיון
  • אז דבר ראשון תתאימי את הבית לילד :)
    ומה אני רוצה להגיד בזה ...
    זה לכסות את כל השקעים ,לסגור מגירות שאת לא רוצה שיפתח עם סגירה מיוחדת לילדים וכמובן לא לשכוח לפנות לו מגירה תחתנונה עם קופסאות פלסטיק וכלים שמותר לו לגעת . מאוור להזיז לחדר אחר , גם אם ממש חם לך ,עדיף שהוא יזחל ויחקור את הבית מאשר יהפוך את המאוור על עצמו. תני לו מרחבים בבית, תפרסי מזרון בסלון , תני לו כל מיני קופסאות ,בקבוקים עם פקקים , דברים שיש בבית, בדים במרקם שונה. ולדבר איתו מלא, גם כשאת עסוקה בעיסוקיך דברי איתו ,ספרי לו מה את עושה , הרבה טיולים ,אפילו בקניון במזגן שיראה דברים בזמן שהוא בעגלה ולא רק בית, ילדים אוהבים להיות בחוץ. תעשי שיגרה קבועה
    מה שהיה אצלי בגיל הזה ...
    7 בבוקר גינה ,זחילה על החול, אכילת דשא וטעימת אדמה :)
    10 אחרי ארוחת בוקר אמיתית ולא רק דשא ואדמה חוזרים הביתה(הייתי מביאה איתי חתיכות פרי ,אבוקדו, לחמניה,ציריוס , בקיצר כל דבר שיתאים לארוחת בוקר ואפשר לתת בחוץ .
    בבית ישנים שינת בוקר וקמים לאורחת צהריים בשרית בסביבות 12
    אחרי הארוחה זוחלים בבית שמים שירים כייפים רוקדים ,צוחקים משחקים על המזרן עם הבדים ,בקבוקים ,קופסאות,פקקים, כדור, כל משחק שעולה לך בראש עם הרבה מגע , נשיקות ליטופים , תוך כדי אם היה צורך הייתי מתפנה למשהו בזמן שאני מספרת לו שעכשיו אני מנקה את השולחן והוא היה מקשיב לי פותחת ארון לידי עם קופסאות פלסטיק ונותנת לו להוציא מה שהוא רוצה,גם ארון עם סירים הולך, קצת כפות מעץ כל זה היה מעסיק אותו מצויין . אחרי זה ארוחת 16 יוגורט ,פרי טחינה עם לחם, ירקות , דייסה , מה שמתחשק לו ואז הולכים לגינה הכי קרובה , אפילו שנורא חם , בקבוק מים ענק בשבילי וכובע ובקבוק לשתות בשבילו . טיול באופניים (שלו) גם היה עושה אחלה עבודה. סיבוב בשכונה עם עגלה ... מעבירים את הזמן עד שעה 18:30 ואוכלים ארוחת ערב ,ביצה קשה , דייסה (אם לא אכלנו לארוחת ארבע ) כל מה שיש בתפריט . לפעמים ארוחה בשרית היתה עוברת לערב כי היה חם מידי לאכול בש בצהריים ולא התחשק לו . פירה גם היה הולך טוב . מקלחת נעימה אם צעצועים לפחות 20 דקות חצי שעה , עם שירים ברקע והמון כיף (מוי כיף חחח ) אחרי זה פיג'מה והנקה טובה וכבר מגיעה שעת שינה . כמובן אם יש הנקות (בקבוק בין לבין אז גם להכניס ללוז הצפוף ) אצלי בגיל שנה זה היה בדרך כלל 2-3 הנקות. בוקר לפני הגינה (כי בחוץ בגיל הזה כבר לא יונקים ,הוא ידע טוב מאוד שהנקה רק בבית,כשחוזרים מהגינה ולפני השינה ולפני שינת לילה ) ...כמובן שתמיד בגינה הציבורית היו מטפלות עם ילדים בגיל של איתמר אז הייתה לו חברה . וגם אחרי הצהריים שכל הילדים חוזרים המגן והולכים לגינה . איתמר לא ראה טלוויזיה עד גל שנתיים וגם לא היה בלול . ובגיל שנה וחודשיים הלך לגן , אבל זה ממש לא חובה ! אם הייתי יכולה הייתי נשארת איתו עוד בבית כי היה ממש כיף והוא התפתח מצויין וגם אם הוא היה משתעמם איתי לפעמים .
  • לגבי המגרות שהוא הולך אליהם- פשוט תעלי את התכולה לאנשהו ותני לו לפתוח ולחטט ולהוציא מה שתשימי שם במקום. לא יהיה מזה מנוס. אי אפשר לאסור על ילד לפתוח מגירות. אין מצב
  • נכון .. בכנות - משעמם לו.
    והוא לא צריך להיות בלול!

הבנות פה הציעו אחלה עצות.
    אתן לך גם אני :
    ספרים קשיחים
    קופסאות מטרנה שטופות ומיובשות סתם להאעיש איתן או לתופף עליהן
    סירים וכפות מעץ
    דלי של התאם צורה - או ליצור בעצמך כאלה מקופסאות מטרנה
    מטפחות ושירים עם מטפחות
    חיות מפלסטיק ואז שיר על כל חיה

ובכלל אני בעד שתרשמי אותו לחוג או ללכת לגימבורי הקרוב אלייך.. כי הוא זקוק וצריך לחברה של תינוקןת בגילו! את לא יודעת כמה זה חשובבבבב!!!

• טוב,אז גם אני

• כל המ שהבנות אמרו.
    אני העליתי את כל תכולת המגירות "המסוכנות" למעלה מחוץ להישגה ובמגירות יש המון דברים שאפשר לרשרש איתם, להרעיש איתם ולזרוק אותם (קופסאות פלסטיק, סירים, כפות, כלי הגשה מעץ, קשיות, סוגרי שקיות.....) ואני נותנת להם חופשי להשתולל מעסיק אותם אחלה.

לגבי הבטיחות, תרדי על 4 ותזחלי בבית, כל מה שאת רואה וזה מסוכן תעלימי / תחברי לקיר / תחביאי / תאבטחי!!!

ו..... הוא חייב חברה!!! גם שעשוים, גן, ג'ימבורי, חוג...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה