שמישהו יזיז את השעון!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    אני אחרי החזרה ואמורה לעשות בדיקת דם בעוד כמה ימים והזמן לא זז!!!!
    אני מרגישה שאני כבר משתגעת- כל זה כשהבטחתי לעצמי לא לחשוב על זה בסבב הזה!!!
    בינתיים\, לכל אורך התקופה זה בעיקר כאבי בטן קלים (כמו כאבי מחזור) וזהו בערך...ללא כאבי חזה ובחילות...
    אני יודעת שכל אחת מרגישה אחרת ושכאבי הבטן האלה לא אומרים כלום- אבל אולי בכל זאת, מישהי יכולה לתרום מנסיונה ולהגיד מה היא הרגישה לפני בדיקת הדם בטיפול מנצח?

תודה רבה,
    ומזל שהפורום הזה קיים!!
22 תגובות
עמוד 1
  • לא יכולה לעזור,
    אני קיבלתי מחזור בטיפול המנצח
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית,
    כל מה שאמרת הוא נכון- בד"כ שבועות טסיייייייייייייים והשבועיים האלה נראים כמו נצח...צריך לקחת הכל בפרופורציות אבל כשאתה שם, זה כל כך קשה.

אני מבינה שאני לא יכולה לקבל מחזור עכשיו גם אם אני אמורה כי אני עם פרוגינובה וקרינון שמעכב מחזור, אז כך שזה באמת שאלה של זמן...

היה לך ממש מחזור רגיל? או דימום?

וכמובן תודה רבה רבה על התמיכה

• "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב

• אשכולית יש לך את זה! את מרגיעה!!!

תודה רבה, אני ממש מקווה שהכל יהיה בסדר, בינתיים אני מעסיקה את עצמי בלדבר לבטן.....קצת מגוחך....אבל זה מה יש

ושיהיה לך המשך הריון תקין וקל!!! :)
  • אשכולית ומחכה 28 גם לי היו דימומים ולא סתם שהיו כאלו לסירוגין יומיים כן יומיים לא כשאמרו לי בטא 635 הייתי בהלם ופחדתי שזה הריון שנופל ברוך השם היום מצפה לתאומים מהממים ולא היו לי שום בחילות ושום כאבי גב או חזה!!!!! היה לי בלילה לפני הבטא כאבי בטן ממש חזקים לאיזה 10 דקות שחזרו ל10 דקות כל לילה אחרי הבטא (כנראה התרחבות של הרחם) חוץ מזה כלום!!!
    בהצלחה מותק מחכות לעדכון...
  • וואו שושה את ואשכולית ממש כנגד כל חוקי הטבע....רק לא מסתדר לי משהו אחד- איך זה הגיוני שאת קיבלת מחזור ובעצם היית עם תמיכה אחרי ההחזרה שנועדה לעכב את המחזור?

הלוואי וגם לי יקרה נס כמו שלך
  • מסתבר בדיעבד שזה לא מחזור שיוצר ביוץ כמו מחזור הגוף לפעמים בהפריות לא מנקה את הרחם כמו שצריך אז הרחם שמתכונן להכיל בתוכו עובר מנקה את עצמו באמצעות דימום וזה בכלל לא קשור לתמיכה....

אגב אני עם תמיכה הייתי מקבלת מחזור גם בטיפול שהצליח וגם באלו שלא הצליחו ובגלל זה הייתי בטוחה שגם זה אבוד... הלכתי לעשות בדיקה אחרי לילה שלם של בכי וכשראיתי בטא 635 חשבתי שזו טעות רק כשהלכתי להכפלה התחלתי להאמין.... חחחחחחחח
  • אני הייתי עם כאבי מחזור שבאים והולכים כמעט כל זמן ההמתנה לבטא..
    בלי רגישות בחזה או סימנים אחרים..

שבוע אחרי הבטא התחילו לי כאבים בחזה ..
    מחזיקה לך אצבעות לבטא מהממת!!!
  • עם התמיכה היה מחזור.....זה היה דיי מגעיל..

• ואו זה באמת נשמע מטורף מה שאתן מספרות....
    אצלי אין מחזור בינתיים אבל יש לי מלחמה בבטן, כאבי מחזור מטורפים וכמו גזים כאלה בבטן (סליחה על התיאור....) חשבתי שזה משהו זמני אבל זה כבר לאורך כמה ימים....אוי שיגיע כבר....
  • וואי ממוש, הלוואי הלוואי הלוואי,
    אני מחזיקה לך אצבעות שאת בהריון...איזה מרגש זה יהיה

• שתיים....
    אבל אני לא בונה על זה, ממש מפחדת להתבאס!!!!
    אז ככה שאני מכינה את עצמי חצי חצי....
  • מתפללת שזו הפעם שלך הלוואי!!!!

מתי בדיקת דם???
  • יום רביעי....

בינתיים אני עם כאבי מחזור וגם עוד משהו (סורי על התיאור המגעיל.....מראש...) כמו הפרשות שחורות כאלה מעורבבות עם הקרינון....אלוהים יודע מה זה.....אלוהייים....
  • זה חייב להיות לפחות אחד...
    יאללה...יהיה בסדר

• תודהההההה רבה אשכולית!

זה חייב....אבל אף אחד לא מבטיח שזה מה שיהיה, אני מקווה מאוד מאוד מאוד!!!
  • הפרשות חומות וכאבי מחזור נשמע לי טוב אבל נתאפק עד יום רביעי ונחזיק אצבעות חזקקקק
  • יו שושה מי הרופא שהסכים להחזיר שלושה???

• אשכולית זו רופאה פרטית אלופה פרופ' דירנפלד אם שמעת עליה - גם אני הייתי בהלם בהתחלה ודי נכנסתי לסרטים שהעוברים שלי לא טובים ולכן מחזירים לי שלושה...

טיפול ראשון החזירו שלושה ואף אחד לא נקלט ובשני החזירו שלושה וכולם נקלטו - כנראה שזה עניין של מזל..
  • שושה את מעודדת אותי (אשכולית גם את....חחח) רק אני לא בונה על זה מאוד, מחשש להתבאס...

איך באמת הסכימו שלושה? בת כמה את?
  • אני בת 28 חחחחחחחח זה לא שהסכימו כי לא ביקשתי כנראה שהרופאה שלי רצתה להגדיל את הסיכויים היא רק לא תיארה שזה יצליח כל כך!!! כשהיא ראתה שלושה שקים היא אמרה שכבר שלוש שנים שלא הייתה לה שלישיה, הרוב תאומים והיא ידעה שאני מתה לתאומים חחחחחח
  • יאללה בהצלחה מותק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה