אני כבר מיואשת ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות !
    רציתו להגיד שאני כבר מיואשת לא יודעת מה לעשות ניסיתי הכל !

אז ככה שיראל בת 3 וחצי עדיין עם טיטול כל מה שניסיתי לא עוזר היא ילדה מאוד חכמה היא מבינה אפילו מתי היא צריכה לעשות היא מודיעה אפילו מתי היא עושה פיפי כשאני מורידה לכמה דקות היא אומרת לי אמא יש לי פיפי שימי לי טיטול היא לא מוכנה להיפרד מהטיטול כשאני מסבירה לה היא אומרת שהטיטול הוא שלה ואפילו שלכל הילדים אין טיטול זה שלה והיא לא תיפרד ממנו היא מאוד נקשרת לדברים לא מוכנה לעזוב אפילו צעצועים
    היום נראמר לי שלשנה הבאה לא יקבלו אותה אני לא יודעת מה לעשותת אני אצטרך לשבת איתה בבית התיעצתי עם רופא ילדים הוא אמר לי שאין מה לעשות זה צריך לבוא ממנה ויבוא היום שהיא תיפרד ממנו לבד אבל אני לא רואה שום אור בקצה המנהרה
    מה לעשות מה כבר עוד לא ניסיתייי יש לציין שאני לא מציקה לה עם עניין הטיטול לא אומרת לה כלום מנסה שזה יבוא ממנה אך כלום !! היא מאושרת מהעניין ונראה שהיא מאוד נהנת לא להוריד !

אנא עיזרו לי מה כבר עוד לא ניסיתי
    סליחה על האורך ..
13 תגובות
עמוד 1
  • היא נירגשת לקראת גןעיריה?
    הגן של הגדולים? אולי תספרי לה על הגן אפילו תראי לה אותו
    ואז תגידי לה שכל עוד היא עם טיטול היא תישאר במעון..
    [/center]
  • אולי תיקחי אותה לחנות צעצועים ושהיא תתלהב ממשהו מאוד מאוד
    תבטיחי שאם היא תעשה באסלה היא תקבל את זה?
    וככה כמה ימים ואז אחר כך תבטיחי שאם תעשה 3 פעמים באסלה תקבל מתנה ואז 7 פעמים וכו׳
    [/center]
  • בגיל הזה כבר הם לבד רוצים להיפטר מהטיטול.....

ונכון, בגן עיריה לא יחליפו לה - היא תמודד לבד עם הרטבות.....(וגם הלחץ החברתי ישפיע עליה, זה בטוח)

תתארגני על מלא חליפות שיהיו לה בתיק ופשוט תסיבירי לה שהיא גודלה וזהו.

תנסי שבועיים להוריד לה את הטיטול ותראי איך יילך.

לנו יש אסלה קטנה מספלסטיק שהבנות מאד אוהבות להשתמש בה (כבר המון זמן אחרי גמילה).

פיפ-פרס - זו גם שיטה טובה, את יכולה להכין טבלה יפה וצבעונית - ואחרי שבוע נקי (כל יום טוב -להדביק לה שמש או סמיילי) - ואז לקנות לה מתנה גדולה.

אני הייתי מראה להן גם המון את הסרטים של הגמילה - חיתולי, בלי חיתולים, האסלה הקסומה.

זה לא פשוט - אבל די! תהיי עקבית ותקיפה, תסבירי לה שהיא ילדה גדולה וגמרנו. מה עם הגן? היא כבר בחופש? למה שם לא ניסו לגמול אותה?
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היא אמורה להיות בספטמבר בגן עיריה?
    אולי את יכולה להתייעץ עם הגננת המיועדת- אם הם מוכנים לקבלה עם חיתול

• היום היא סיימה את הגן !
    הגננות ניסו להוריד אבל כשהורידו לה היא בכתה עד כדי עילפון במשך שעתיים !
    הם התייאשו והיא לא היא בכתה וצעקה הטיטול שלי הטיטול שלי והם נאלצו לוותר אני ינסה את עניין המתנות נקווה שיעזור
  • נשמע מצב לא פשוט

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • אני חושבת שגיל שלה ובמיוחד שאנחנו לקראת ספטמבר - פשוט להוריד את הטיטול ולהוציא מהבית את כל הטיטולים. תגשי איתה לחנות ושהיא תבחר את התחתונים , תשבחי אותה בכל הזדמנות. מבטיחה לך שמאותו רגע שתורידי את הטיטול תוך יומיים שלושה והיא גמולה. שיהיה המון בהצלחה!

• גם אני חושבת שיש מקרים שבהם הגמילה לא צריכ. לבוא מהילד. בגמילה של אביגיל אני החלטתי שמספיק והורדתי לה. כי אני יודעת כמה קשים לה שינויים ואם הייתי מחכה שזה יבוא ממנה - עד עכשיו היינו עם חיטול...
    כמובן שהילד אמור להיות בשל. אבל ילדה בת 3.5 בשלה בוודאות.
    פשוט תגידי לה שהיא ילדה גדולה, הולכת שנה הבאה לגן של גדולים, שם לא מקבלי עם טיטול. ושהו. אין יותר.
    תאמיני לי, כמה ימים של עיקביות והיא תבין שאת רצינית בנושא.
    טילטול, לדעתי, כבר מזמן הפך אצלה מצורך כי היא לא יודעת לשלוט על סוגרים לנשק כי היא למדה לשלוט על ההורים...
    בהצלחה.
    העיקר לא להשבר. תקבלי החלטה ותתמידי בה.

• תודה רבה בנות על התשובות אני אנסה את כל מה הרעיונות שנתתם לי ונראה מה יהיה
    אני יעדכן תודה רבה

• גם אני לא חיכיתי שהילד יהיה מוכן- הורדתי להם את החיתול בזמן שהתאים לי
    וזהו!
    [
  • את נדב גמלתי 3 וחודשיים זה היה כמו לגמול נרקומן
  • כמו שהבנות רשמו, עכשיו יש חופש וחם אז זה לא נורא להשאיר אותה בלי טיטול.

נכון שתהיה לך עבודה גדולה בלנקות אבל זה יהיה שווה וככה הילדה תגיע לגן עירייה בלי בעיה.

קחי את העניין בקלות , תשבחי אותה כל הזמן -לא להרבות בפרסים זה לא נכון לתת פרס על פיפי/קקי כי זה חלק מהחיים.

מידי פעם תתני לה מדבקה או משהו שכן יעלה לה את המוטיבציה והיא תרגיש ביטחון אבללא כל הזמן!.

שיהיה המון בהצלחה
    על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
  • תעלימי את הטיטולים מהבית. חגיגה על כל פיפי שיצא בשירותים או בסיר וזהו.
    נראה לי היא גם רואה עכלייך שזה מלחיץ אותך שהיא עוד לא גמולה ומתאים לה היחס הזה אז היא לא רוצה להיפרד מהטיטול.
    תקני לה תחתונים עם איזה הלו קיטי או איזה משהו שהיא אוהבת. וילה. פירנסת מספיק את האגיס
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה