מרוני יקירההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ראיתי את התשובה של ד"ר ערן...
    קודם כל, אני ממש מצטערת בשבילכם...
12 תגובות
עמוד 1
  • היי מורני,
    גם אני קראתי את התשובה של ד״ר הדר ואני חייבת להוסיף שאני בטוחה שהכל יהיה בסדר. אתם לפחות יודעים מה הבעיה ועכשיו הרופא שלך יוכל לטפל בה והסיכויים להיכנס להיריון יגדלו.
    היום שמעתי את התוכנית רדיו של פרופ׳ לסינג ברדיו 99, מכירה? זו תוכנית שבה מתקשרות נשים ושואלות שאלות בקשר להיריון ולידה, והוא משיב. הוא רופא נשים מאוד בכיר ואני חושבת שהוא מנהל את בית היולדות באיכילוב.
    בקיצור, התקשרה מישהי ואמרה שהיא ובעלה בטיפולים ושמצאו אצלו בעיה בבדיקות הזרע והוא ענה לה שהיום כשיש בעיה בזרע של הגבר, כמעט ברוב מוחלט של המקרים יודעים לטפל בזה ולהביא את בני הזוג להיריון. הוא אמר שלהבדיל ממצב של בעיה אצל האישה, אצל הגבר יודעים לטפל ולתת פיתרון כמעט ב-100 אחוז מהמקרים.

מאחלת לשניכם המון בהצלחה, לפחות עכשיו הטיפול בכם יהיה יותר ודאי וממוקד ולא סתם תיקחי כל מיני כדורים שאת לא בטוחה שעוזרים...

• מורנני נשמה שלי!!! קייוותי כ"כ שהתוצאה שונה!!
    כמו שהבנות אומרות....כשיש בעיה בזרע יש מלא דרכים לפתור את זה!!! לא צריך לדואג..צריך להישאר אופטימיים!!

הנה אני כבר חודש הבא מתחילה הזרעה!! ברגע שיודעים מה הבעיה הרבה יותר קל לפתור אותה ולהגיע להריון המיוחל!!!

יהיה בסדר נשמה טובה!!!
    הקב"ה לא עוזב אותנו ברגעי משבר!! ולעולם...
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אוייי בנות מהממות כמה שאני צריכה את העידוד הזה!!!!!!
    היה לי נוראאאאא קשה לקרוא את התשובה של ד״ר הדר... אבל אני עדיין אופטימית
    ואני לא ממהרת להסיק מסקנות .. אני ובעלי ביום שני בע״ה נילך עם הבדיקה לרופא נשים שלי..
    אני בטוחה שהוא יסביר לנו את הכול וייתן לנו פתרון לזה! אני סומכת עליו !

האמת הייתה לי הרגשה לא הכי טובה לגבי הבדיקה...

אבל אני יודעת שעם הטכנולוגיה של היום לכול בעיה יש פתרון ....
    מקווה שיהיה בסדר בע״ה!!!!

כמובן שאני יעדכן מה היה ביום שני...

שבת שלום בנות
  • חשוב לי לחזק את ידייך ולחבק אותך!
    כמו שאמרו לך, לכל בעיה יש פיתרון, וטוב שיודעים את הבעיה, כך תתצליחו עם הפיתרון!
    מאחלת שתוך לא הרבה זמן תחבקו בן זכר 5555 ב"ה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מורני שולחת חיבוקים ...
    וכמו שאמרו לפני העיקר שהבעיה ידועה ועכשיו אפשר לטפל !!

בע"ה בקרוב מאוד יהיה לכם הריון קל ותקין !!!

If you believe in yourself enough
    And know what you want
    You're gonna make it happen
    Make it happen
    And if you get down on your knees at night
    And pray to the Lord
    He's gonna make it happen
    Make it happen

• מורני, מצטרפת לכל מה שנאמר פה! לכל דבר יש פיתרון! תמשיכי להיות חזקה ואופטימית!!!!! בושורת טובות.....
  • מורני יקירתי מצתרפת לכל מילה שבנות אמרו לך ,ומחבקת אותך נשמה
  • חברות תודה על העידוד!!! זה באמת מחמם את הלב ...!

מרגו- את צודקת לגמרי! בידיוק היום בבוקר דיברתי עם בעלי על זה ואמרתי לו שיכלתי למנוע מעצמי הורמונים מיותרים כי הזריקה והכדורים והנרות סתם סתםםם דחפתי לגוף שלי!!!
    ברור שלא ייתפס אם הזרע לא תקין!
  • אפילו בעלי אמר לי היום שקודם צריך לבדוק את גברים ,אחר-כך לתת לכן תרופות.
  • מורניי גם אני מצטרפת לבנות מקוו. שבקרוב מאוד
    תזכו להיות הורים לאוצר/ית תעדני מה הרופא אמר
  • אויי מורני שליייייייייייייייייייי עכשיו אני קוראת את התכתובות ומבינה שהבדיקה לא יצאה תקינה....קודם כל חשוב לי לחזק אותך ולשלוח לך המוןןןן
  • מורני נשמה טובה!
    תתעודדי! אני בטוחה שכשיו, כשיודעים מה הבעיה יטפלו בה מהר ובקרוב מאוד תראי 2 פסים מהממים!! :)
    בהצלחה!! ולא להתייאש!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה