למה למה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מגיע לי?
    היום התקשרה אליי חברה ורצתה לבוא אליי עם הילדים.. הכל טוב ויפה ופתאום נזכרתי שהיא רשמה בפייסבוק לפני כמה ימים שהילדים שלה עם מחלת הנשיקה ושהם רק צורחים[-- ] אז שאלתי אותה על זה היא אומרת שהכל בסדר...
    מצטערת אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון הקטנטן ביותר שרז תידבק!! גם ככה היא נדבקת מכל פו שנושמים עליה ולא בא לי על זה! ואחרי זה היא עוד מוסיפה ואומרת שהם עם חום ואפטות בכל הגרון.

10 תגובות
עמוד 1
  • מה היא דפוקה?
    חסרת אחריות!!! גועל נפש
    ועוד עם אפטות בגרון? היא רצינית כאילו?
    עזבי עדיף שאסתום - אני רגישה בנושא הזה מאוד

• טוב עשית..אל תרגישי אשמה..
    מחלת הנשיקה לא טוב לא לרז וגם עוברים שלא טוב לנשים בהריון

• וואי זה מעצבן גם אותי.
    הילדים שלה חולים- סבבה, תנחומיי- אבל שתהיה מספיק אחראית ולא תבוא כשהיא יודעת שיש לך ילדה קטנה ואת בהריון.

תרגישי בנוח, קודם כל הבריאות שלך ושל רז.

• איזה אנשים,
    אני ממש רגישה בנושא הזה
    טוב שבסוף היא לא באה אליך מה את צריכה את זה

• טוב עשית, מחלה הנשיקה עוברת ברוק, נכון
    אבל הרוק יכול להתעופף לו מכל התעטשות, שיעול קטן וכמובן מנגיעות בפה ואז במשחקים או בכל דבר אחר בבית...
    לא רק לרז רצוי לא להתקרב אליהם אלא גם לך.
    וזה באמת חוסר אחריות מצדה
  • מה זההההההההההההההההההה
    עוד הרבה לפני שזה מגיע לרז , את בהריון וזהו! מה מחלת הנשיקה להביא לך לבית שאת בהריון מה??????????????
  • אני לא מבינה אנשים כאלה! היא בטח תשלח גם את הילדים לגן.....
    טוב עשית, אני ממש שונאת כשלאייל היה אפתות, אצלנו, זה טיפה מציק ומעצבן, אצלהם זה כזה סוף העולם, לא אוכלים, לא שותים, ישר התייבשות!

טוב עשית, ומזל שהם לא באו שאת שואלת את השאלה בדיעבד!
    יש לך את האינטואציה של אמא שתשמור על הילדה שלה והעובר שלה.
    חוצפנית , ממש מעצבן אותי שיש אמהות כאלה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • את מזכירה לי בול קטע..
    כך שתרגישי הכי בטוב,שהיית ישירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    את רבאק בתשיעי ברוך-השם,צריכה כוחות ללידה!

כשטיפלתי בנעמה בבית,זה היה אינטנסיבי ואת מסכימה איתי!
    אמא אחת אקולוגית,שאוהבת שהילד שלה מסתובב עירום,יושב על החול בשיטת-הקשב (ללא-חיתולים),סיפרה לי שהוא נידבק בתולעים מהישיבה על-החול, כשהיינו בגינה-השכונתית..(סליחה שאני מגעילה אותך עם כל-הבחילות-התמידיות של שתינו בהיריון

• בסוף היא לא באה
    כנראה שנעלבה מהתגובה שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה