עוד שאלה... אפשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת, אני מציקה, אבל אין לי איפה

שאלה לגבי משאבת הנקה - אני כבר מכינה אותה - לא הבנתי כמה דברים.

לשאוב ו... מה? ישר לתת לילדה? ואם היא לא רוצה באותו הרגע? אז איך אדע מתי לשאוב?
    איך אפשר לשמור? הבנתי שבמקרר כן אבל אם הילדה מתעוררת רעבה... זה קר! עד שיתחמם היא תהיה רעבה!

אולי אני לא מבינה משהו?... תעזרו לי בבקשה מי שיודעת....
4 תגובות
עמוד 1
  • תשאבי מתי שאת מרגישה גודש.
    אפשר לשמור במקרר שלושה ימים.
    לחמם- לשים בתוך קערה עם מים חמים כמה דק. זה צריך להיות בטמפ גוף שימי על היד טיפה ואת אמורה כמעט לא להרגיש אותה. לא לחמם במיקרו. לערבב טוב. לוקח לחמם 3 דק
  • אני חושבת שהקישור הבא די יענה לך על השאלות שלך על השאיבה .http://www.lllisrael.org.il/98302/%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9F-%D7%97%D7%9C%D7%91-%D7%90%D7%9D
    באופן כללי אם את רוצה להצליח בהנקה אני ממליצה לך בחום רב לפנות ליועצת הנקה !!! זו השקעה של כסף אך היא יכולה גם לחסוך מלא כסף על תמ"ל וגם לעזור לך בהנקה . אם את מהמרכז ובכללית יש לי המלצה נהדרת בשבילך .
    http://www.mamish.co.il/he/%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5_%D7%94%D7%A0%D7%A7%D7%94.aspx

ואל תתיאשי !
    גם להניק וגם לשאוב זה משהו שחייבים ללמוד.
    אני לא הצלחתי לשאוב עם משאבה
    רק ידנית,לסחוט את השד וככה הצלחתי גם להגיע לשחרור חלב וגם לשאוב כל פעם לפחות 60 מ"ל
  • הי,
    כשאני קניתי משאבה קיבלתי מגנט עם הוראות מדויקות לגבי אחסון החלב. ובכל זאת... אין על התייעצות עם יועצת הנקה! אם את לפני הלידה אפשר להתיעץ כבר בבית החולים לגבי זה ואז את גם לא צריכה לשלם על זה...
    בהצלחה!
  • תשאבי כשיש לך גודש, אם הילדה רוצה באותו רגע מה טוב, אם לא תאפסני במקרר.
    אם היא מתעוררת רעבה את מחממת את זה תוך כמה דקות לטמפ' חדר כמו שמיה כתבה, עם כלי עם מים חמים מסביב.
    וגם אם היא תהיה רעבה כמה דקות ותבכה, זה בסדר - זו הדרך שלה לאותת לך שהיא רעבה
    ובאמת שלא יקרה כלום אם היא תקבל את החלב כמה דקות באיחור.
    ברגע שהיא תטעם את החלב ותתחיל לשתות היא תשכח מזה שהיתה רעבה והכל יחזור על כנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה