אני ממש עצבנית, ממש לא אוהבת אותם!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את האחים של בעלי ( אח ואחות גדולים).,
    יש לו היום יום הולדת אומנם נפגשים בערב . אבל אז מה , לא צריך להתקשר בבוקר ולאחל מזל טוב ????? צריך לחכות לערב.
    לא יודעת או שאני רגישה מידי או שהם פשוט זבל כמו שתמיד חשבתי???.
    אשמח לשמוע תגובות..., תודה מראש.
4 תגובות
עמוד 1
  • ציפיות יש רק לכריות !
    זה מה שאני תמיד אומרת לעצמי ..אל תצפי לכלום מאנשים וכך תהיי מופתעת לטובה לפעמים . אין מה להתרגש זה יכול רק לעשות רע . אז לא התקשרו! לא קרה אסון . נפגשים בערב תחגגו כהוגן ,תהנו, למה לך להרוס את היום בגלל שהם לא התקשרו בבוקר??? זה לא שווה את זה ! אולי יביאו מתנה שווה , ואולי לא, העיקר שאנשים שאוהבים לא שכחו להגיד מזל טוב ולהביע את האהבה שלהם ,מי שלא נמצא ברשימה הזו ממש לא חייב .
    וכמובן מזל טוב
  • חמודה ...חח. לבעלי יש יום הולדת לא לי והאחים שלו לא התקשרו. האחים שלי בחיים לא היו ולא יהיו כמוהם.
    צודקת לא צריך לצפות ולא להתאכזב.
  • קראתי שוב חח וראיתי שיצאתי אהבלה
  • קודם כל, מזל טוב לבעל :)
    ואל תתרגשי .. כמו שמאיה אמרה, אל תצפי- לא תתאכזבי .