... את אלה השואבות והמניקות שביניכן...
אני ממש מתביישת שתדעו לכן - בחיים לא דרשתי כל-כך הרבה תשומת לב ועזרה

כנראה שהגיע זמן ללמוד

תקשיבו, אני גיליתי משהו נוראי

הרי מאז שחזרתי הביתה הנקתי את הבובה שלי, היא הייתה עוזבת את הציצי לבד, נרדמת וכל טוב ויפה... עד שהיום היא הניקה אבל לא נרגעה, אז נאלצנו לתת לה בקבוק ורק אז היא נרדמה... ועכשיו בעלי נתן לה את מה שהצלחתי לשאוב (כ-20 סמ"ק בלבד) וגם תוספת בקבוק - והילדה הייתה מבסוטה, דפקה וואחד גרעפס - דבר שלא עשתה לי בכלל (אני עוד התלוננתי על זה קודם...) וישר עשתה קקי, דבר שאחריות בבית החולים הסבירו לי שבדרך כלל קורה אחרי האוכל...
אז המסקנה הסופית שלי הייתה שהיא פשוט לא קיבלה ממני מספיק

בא לי לבכות.... איך יכולתי לעשות לה את זה??? איך לא ידעתי??? ועוד הצעתי לה את הציצי השני והיא לא לקחה, פשוט נרדמה, אז לא ידעתי שחסר לה!!! אין לי בעיה להאכיל אותה כל שעתיים, אבל לא ידעתי שאין לי מספיק!
וגם שאבתי היום הרי, ויצא לי בקושי 20 סמק, ויש לי גודש בשני הציצים כבר, ובמקלחת לא יוצא לי, כואב מאוד, לא מסוגלת להוציא טיפה אפילו! מה יהיה?
אז עכשיו אני ממש לא יודעת איך אפשר לשלב הנקה עם שאיבה! אני רוצה שהיא תניק מנמני, אפילו השגתי פטמות סיליקון והיא ינקה לי פעם אחת מזה והיה כיף לא נורמלי לאומת כל הכאבים האלה שהיו קודם, אבל היא לא תמיד מסכימה, ומתייאשת מהר, ובשאיבה ראיתי שאין לי הרבה חלב!!!
יווו, אני חייבת יועצת הנקה מיד! דחוף! צמוד! שאני אדע איך לצאת מזה... יש לי ייסורי מצפון קשים על זה שהילדה לא אכלה מספיק ולא ידעתי...
אז מה אני עושה? איך להקל על גודש עם כל הבעיות שציינתי? איך לשלב שאיבה עם הנקה? האם מישהי מכירה יועצת הנקה זמינה? מחר יום שבת, נעבור אותו איכשהו, אבל נראה לי עד שאשיג לי יועצת הנקה אני אתפגר...
סליחה שחפרתי, ממש רע לי ואני מבולבלת עד השמיים... תודה שקראתן עד הסוף ואשמח לתשובות אם יש...