שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות שאלה לי אליכן, כפי שכבר סיפרתי לבעלי נמצאה מורפולוגית זרע מעט נמוכה 4%, לדברי הרופא וגם לפי הגבולות בבדיקה מורפולוגית זרע צריכה להיות מעל 10% ולא מתחת ל 4. כתבתי על כך שאלה בפורום המומחים ונענה לי כי זוהי מורפולוגיה תקינה... אני מבולבלת לגמרי, הרופא אמר שזה מעט נמוך והמליץ על הזרעה בחודשים הקרובים אם לא יקרה באופן ספונטני, מישהי יודעת לומר לי מה נכון?
4 תגובות
עמוד 1
  • רופאים נוהגים להגי שמורופולגיה 4 זה תקין אם יש ספירת זרע גבוהה..
    הם בעצם אומרים "אז מה אם הזרעים התקינים הם רק 4 אחוז, יש הרבה זרעים, אז 4 אחוז מתוך ספירת זרע גבוהה זה הרבה"
    מורפולוגיה 4 אחוז זה לא משהו בכלל (מצטערת על הכנות ) הזרע צריך להיות מעל 14 לפחות.. (לפי השיטה החדשה)
    בכל מקרה תצטרכי להתחיל בהזרעות והלוואי ואלו יביאו להריון המיוחל..
    בהצלחה!!!
  • וואי זוהר אין לך מושג כמה אני שמחה על הכנות והתכלסיות, יש נטייה לדבר במעגלים בכל הקשור לפוריות, ספירת הזרע הייתה 17 מיליון כאשר תקין זה מעל 20, למרות זאת הרופא הפנה למומחה (יש לי תור בעוד שבוע ) אבל אמר שאין לחץ (טוב זה לא הוא שמנסה להרות...) תודה רבה על התגובה :)
  • גסי?? תקשיבי...

הבידקה של בעלי גם כן לא יצאה הכי שבעולם...
    המורפולגיה שלו יצאה 3 אחוז...

הספירה היתה גבוהה....
    אבל הרופא נתן לי כבר חודש הבא להתחיל עם צילום רחם והזרעה...

כנראה שבגלל המבנה של הזרע..כמה שיש הרבה..(גם 17 מיליון זה מלאאאאאאאאא)
    קשה לזרעים להגיע לביצית!!
    תהליך ההזרעה עוזר להם להגיע מהר יותר..כי מזריקים את הזרע בדיוק לרחם..והזרעים לא צריכים לעבור את כל הבלאגן של צוואר הרחם..(הפרשות שמפריעות להם וכו...חוץ מזה שגם עושיים השבחה זרע....
    כככה שאם הכל תקין אצלך!! בע"ה זה יצליח...כי 17 מיליון זרעים חייב להיות אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך!!!!

מקווה שהבנת...

ולמרות כל מה שכתבתי....הלוואי והחודש הזה שלך!!!!!!!!!! בלי הזרעה ובלי כלוםםםםםםםם!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • היי

אני ישתף אותך שגם בעלי עשה בדיקה זרע .. הבדיקה לא יצאה משהו ביכלל
    ספירת זרע נמוכה ... צורה לא תקינה ...
    בכול אופן מה שאני באה להגיד שגם אם יש בעיה בזרע לכול דבר יש פתרון ..
    גם טיפולים זה לא מילה גסה..
    יכול להיות שגם אנחנו ניצטרך טיפולים..
    אנחנו צריכות לעבור דרך לא פשוטה בדרך ל-
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה