אני על סף יאוש! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • החודש נראה היה שהכל מסתדר כמו בסרטים. במקרה הגעתי לרופא הנשים שלי בדיוק ביום הביוץ - 23.7 (הוא עשה לי אולטרסאונד והכריז שהיום זה יום הביוץ). כמובן שעבדנו קשה ואפילו הרמתי את הרגליים למעלה למשך 15 דקות ליתר ביטחון.
    אבל היום ראיתי סימני דימום בניגוב ובא לי לבכות!!!!!
17 תגובות
עמוד 1
  • אל תתבסאי על הדימום, יכול להיות שזו השתרשות, ואל תשכחי שיש הרבה הריונות שמתחילים עם דימום..
    ולהרים את הרגליים אחרי הסקס?? אין צורך הזרע שצריך להיכנס נכנס הרבה יותר מהר ממה שאת מתארת לעצמך..
    בהצלחההה!!!
  • גל אני מכירה את הבאסה הזאת, אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים, אבל קודם כל יש הרבה הריונות שמתחילים עם דימום, ואם זה לא החודש, אז כל חודש הוא חודש טוב וחדש עם סיכוי חדש, ואת לא לבד, יש פה מלא בנות במצבים דומים שיחזרו ויתמכו ואני בטוחה שבקרוב זה יקרה לכולנו שולחת לך חיבוקים וחיזוקים
  • תודה על התמיכה. מקווה שאתן צודקות בקשר להשרשה אך משתדלת לא לקוות יותר מדי. אנחנו מנסים כבר כ8 חודשים. רופא המשים שלי נתן לי עוד 4 חוגשים לנסות ואם לא ילך, לחזור אליו. נראה.
    תודה לכן בנות שאתן כאן. חוץ מכן אין עם מי לדבר על זה. אני מרגישה כאילו ננעלתי על הנושא ולא יכולה לחשוב על שום דבר אחר.
  • גל אנחנו בדיוק באותו מקום.... מנסים אותו זמן...וגם אני באובססיה מחשבתית כלללללל הזמן, כבר עייפתי מעצמי אבל ממש.... אבל מה לעשות, צריך סבלנות, זה מצב לא פשוט כי כל חודש זה כאילו רגל אחת פה ורגל אחת בתוך הלא נודע וזה מאד מבלבל, אבל אני בטוחה ששתינו בקרוב נעביר את הרגל השניה ונמשיך לדבר פה על בחילות...
  • קבענו! חודש הבא עם בחילות!
  • קבענו! תעדכני :)
  • מקווה שזוהי השתרשות ואם לא, חודש חדש -הזדמנות חדשה.
    תהי אופטימית!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • גל אין מה להתייאש, אל תספידי עדיין זה יכול חיות השתרשות

• היי חמודה לא בטוח שהדימום הוא התחלה של מחזור.
    אל תתיאשי זה יגיע
  • נשמה!! הבנות כבר לך!! לא בטוח שזה ווסת!!!

תעדכני אותנוו!!

הלוואי וזה החודש שלך!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מאמי אל תיתייאשי ...
    הדרך לבייבי לא פשוטה יש הרבה עליות וירידות בדרך
    אבל אנחנו צריכות להישאר חזקות ...

שיהיה בהצלחה
  • מתוקה,
    כמו שבנות אמרו - אל תספידי.. יש מצב שזו השתרשות ואם לא - חודש חדש ניסיון חדש ועגלגל :)

שיהיה בהצלחה! ותעדכני!
  • אל תספידי כל עוד את לא רואה דם טרי ,יכול ליהות שזאת השרשה ,אם לא אז בעזרת השם חודש הבא ,מאד מבינה אותך ומכירה את הרגשה מקרוב.

• לצערי זאת לא השתרשות ה הגיעה במלוא הדרה
    חודש חדש...
  • Gal4onok

האם תוכלי לספר יותר פרטים איך את מזהה ביוץ ? האם המחזור שלך סדיר או לא ?

אשמח לשמוע , כמו כל הנבות פה וננסה לעודד ולעזור כמובן , אני יודעת לפי הניסיון שלי שתמיד יותר קל שיש אנשים ששותפים להתלבטויות שלך

• המחזור שלי מאוד לא סדיר ואני מתקשה לחשב את הביוץ. בהריון הראשון ניסיתי את בדיקות הביוץ, אך לא מצאתי אף ביוץ ולכן איבדתי בהן אמון.
    גם בהריון הראשון לקח לי מעל חצי שנה להיקלט. המצב הזה מאוד מתסכל!
  • אה, כבר היית בהריון . הכל עניין של סובלנות!!!
    אל תהיה מתוסכלת זה רק עניין של זמן הכי חשוב שאת כבר נקלטת באופן טבעי
    הכל יהיה בסדר.
    אני יכולה להגיד לך שגם אצלי מחזור לא סדיר בכלל ובחודשים אחרונים למדתי
    לזהות ביוץ ע״י הפרשות וכאבי ביוץ .

תקשיבי לגוף שלך והכל יסתדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה