אוףףףףףףףףףףףף!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות אני ממש מתוסכלת, אבל ממש....

החודש היה סיבוב 3 של הזרעות, כל סיבוב כלל פעמיים הזרעה שזה טוב, כל סיבוב היה לי תקווה שזה הפעם זה...שכבתי שם עם רגליים למעלה במרפאה, אפילו בחודש השני לקחתי ביומיים של ההזרעה חופש מהעבודה כדי לחזור הביתה ולשכב עם כרית בטוסיק כדי לעזור לזרעונים.
    היום קבלתי מחזור, אחרי הסבב הזה השלישי, הרופא שולח אותנו להפריות, זהו, נגמרו ה"משחקים"...כ"כ לא רציתי להגיע לזה....אני מזכירה שאין לנו שום בעיה! הכל תקין אצל שנינו, ובכל זאת...
10 תגובות
עמוד 1
  • אני יכולה לספר שדווקא לי ההפריות היו מאד קלות והסיכויים שם גבוהים....

אגב יש לי חברה שעל פניו לא הייתה שום בעיה ובסוף רק בהפריה גילוי מה הבעיה ופתרו אותה מייד והיא נקלטה אחרי שני טיפולים....

תסתכלי על הצד החיובי שאת מתקדמת בצעדי ענק להריון!!!

בהצלחה
  • הי, האם עשית צילום רחם?
    לי לקח גם יותר משנתיים להיכנס להריון וגם עברתי הרבה הזרעות, עד שחודש לפני שהייתי אמורה לעבור להפרייה עשיתי צילום רחם ובאותו החודש נקלטתי..
    גם אצלנו לא הייתה בעיה.. להפך, הכל היה לכאורה יותר מבסדר..
    בכל אופן, גם אם עשית צילום ולא הצליח, דעי שבסוף זה מצליח, ו-31 זה לא מבוגר ויש עוד זמן והכל מגיע בסופן של דבר בזמן ולא משנה באיזו דרך, טבעי, הזרעה או הפרייה..
    זה יבוא!
    בהצלחה יקירה!!!
  • הי

אני גם בכללית... אז ככה

ברגע שרופא בבית חולים שבו את עושה יעוץ או זה שאת מחליטה......
    בדרך כלל איפה שנעשה היעוץ שם עושים הפריה ( אצלי היה באסף הרופא) אבל באסותא לא יודעת.
    ברגע שרופא מחליט שיש לעשות הפריה IVF. הוא נותן לך לעשות בדיקות (איידס, צהבת . PAP ועוד כמה לא זכור לי) לך ולבעלך.....
    בנוסף נותן מכתב ל"ועדה" לקבלת אישור לעשות הפריה דרך הקופה... עם הטופס הזה את ניגשת לקופת חולים שלך הרגיל..... עם הטופס הזה הם מבקשים אישור+ טפסי 17 לשלב א, ב ועוד (שזה סבב של טיפול פוריות).... לי לקח כמה ימים עד שאישרו... ברגע שתקבלי מסמך מהרופא תלכי לקופת חולים יכול לקחת לא מעט זמן....
    ברגע שמתקשרים מקופת חולים שיש אישור (שוב באסותא לא יודעת איך, אסף הרופא זה בית חולים של כללית). ובמקרא והרופא נתן לך מרשם להורמונים את הולכת וקונה בבית מרכחת (לי עלה בסביבות 800 שח (גונל, דקקפטילועוד אחד ).
    במקום 5,000 ש"ח הייתי בהלם.

קחי בחשבון שבדיקת איידס וPAP - גיניקולוגי משטח מצוור הרחם ...לוקח להם חודש עד שמקבלים תשובה....בכל אופן אני הבאתי את התשובות תוך כדי הטיפול......

בהצלחה

• שושי יקרה

אנחנו מכירות עוד משנת 2011 מההתחלה
    כשהייתי בשם אחר
    אם אני לא טועה עברת הפלה שלא נדע
    אני באמת לא מבינה למה הבלאגן של הivf
    מלכתחילה היית צריכה לקצר את הדרך לשמה
    ישר הפריות וזהו
    יש מלללאאאאאא זוגות שאין להם כלום
    ולא מצליחים אז הגיעו מים עד נפש
    עכשיו זה הדבר האמיתי עכשיו באמת נלחמים על הריון
    בכל הכוח !

אסותא רמת החייל הוא המקום שבו התחילו
    הרבה הריונות כולל ההריון שלי חמסה חמסה
    וגם של החברות שלי מהפורום טיפולי פוריות
    שאגב כולן בטווח הגילאים שלך

הגיע הזמן לעשות משהו רציני בעניין !!!

אז בבקשה תרימי את עצמך לקראת התחלה חדשה
    תעדי בדיקות , תגישי מסמכים וצאי לדרך
    אוטוטו את בהריון בהבטחה שלי !!!

שיהיה בהצלחה מאמי
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מסכימה עם הבנות...
    הפריה באמת עדיפה על עוד משיכה של הזרעות...
    תנסי להתעודד באמת השד לא נורא כל כך....
    המון בהצלחה
  • אולי מה שאני אומר יעצבן קצת...אבל זו האמת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני יודעת שהשד לא נורא בכלל, ויכול להיות שבאמת אני חופרת לעצמי על זה שכולן סביבי משיגות את זה טבעי וחינם ואני צריכה לשלם, יש בזה משהו...
  • לא להתבאס אסותא רמת החייל זה פארסט קלאס שלא נדבר על הצוות המובחר צאי לדרך אל תחששי אומרת את זה מישהי שגם נחשבת לאי פריון לא מוסבר שהפך למוסבר בIVF התחלתי טיפולים בגיל 31 בדיוק כמוך את מוזמנת לכתוב לי למייל האישי ואנסה לכוון אותך יותר צמוד ואישי [email protected] דרך אגב כל מחזור טיפול שם עלה לי 600 ש"ח בלבד לא כזה נוראי ואת תיכנסי לזה תיק ותק ותסיימי עם זה גם- תיק ותק בעזרת השם!!!
  • ממליצה בחום על ד״ר ווליוביץ יששכר, מקבל בקופת חולים כללית ואת השאיבה והחזרה הוא עושה באסותא רמת החייל !
    600 שקלים כל סבב שאיבה +החזרה .. אם זה רק החזרת עוברים זה 300 שקלים.. כמובן שאם יש לך גם ביטוח פרטי גם הם נותנים לך החזר גם על התרופות...
    הוא רופא מדהים , סובלני, תמיד אבל תמיד זמין גם כשהוא בחו״ל..
    נקלטתי אצלו ואני בחודש שישי .. גם אצלנו לא היתה שום בעיה הכל אבל הכל תקין ! עברתי אפילו הריון טבעי ואחרי שנה ניסיתי להיקלט ללא הצלחה ..
    השד לא נורא בכלל!!!
    בהצלחה רבה!!!!
  • בהצלחה מותק
    ואחרי מה שהבנות רשמו - תהי חזקה, תעשי את מה שאת צריכה לקראת.... ויהיה טוב תנשמי עמוק ותקחי עצות להתחלה מכולן כאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה