סיכום סופ"ש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • סורי הרגשתי חייבת לסכם

אז ככה... הילדה אוכלת לה, ישנה, כשהיא קצת ערנית אנחנו מדברים איתה, למטפים אותה לא אוהבת החלפת חיתולים משום מה... מקשיבה לקולות שלנו! ממש מתרכזת במי מדבר, מסתכלת ברצינות... עושה פרצופים חמודים ואפילו מחייכת!!! הורג אותנו

בעלי ממש לקח לי את הילדה! מאכיל אותה, משכיב לישון... אני ממש מתפנקת! לא טוב - איך אני אתמודד איתה לבד ביוםיום? ממש השתלט יל עליה

אני עדיין די מבולבלת מבחינת התנהלות יומ-יומית איך ומה לעשות, לא ממש מצליחה לאכול מסודר כי עדיין לא התרגלתי לסדר יום מסויים...וגם לישון כמובן, אבל אני מניחה שזה יסתדר לאט לאט.

אני מאוד מודה לכן על הסלבנות שעניתן לי על השאלות והרגעתן... מקווה בקרוב להגיע ליועצת הנקה שתסדר לי את הראש כמו שצריך, מבלי לחטוף חלקי מידע פה ושם...

היום עשיתי שופינג - קניתי חזיות הנקה נוחות וכמה דברים לבובה, אני מרוצה
5 תגובות
עמוד 1
  • לאט לאט צעד צעד
    אף אחד לא הבטיח לנו חיים קלים
    איך המקלחות?
    ותגידי תודה שהוא עוזר לך תנצלי את הזמן המועט שיש לך לנוח כי את צריכה לצבור כוחות ולא נסיון - לנסיון יהיה את הזמן שלו

• תנצלי את זה שהוא לוקח אותה ... תנוחי - תאכלי - תתקלחי.... יש הרבה מה להספיק!

נכון זה מאד מבלבל בהתחלה , לא יודעים מה קורה ומה עושים אבל ככה לומדים!

כנסי לאתר שנקרא- צעדים ראדונים
    ומישהי תבוא אלייך עם דוגמיות וגם תסביר לך דברים

• ראית לאט לאט מתחילים להתרגל

• יופי!!!
  • כל הכבוד לבעלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה