מחשבה שעלתה לי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הרבה גברים חושבים שהכביסות מכבסות את עצמן
    שהכלים מדיחים את עצמם
    שהילדים מגדלים את עצמם
    שבאים גמדים קטנים בלילה ומבריקים ומצחצחים את הבית
    והכי הכי - שהאישה של אותם גברים יושבת בבית רגל על רגל בזמן שהם עובדים קשהההההההההה אוי מסכנים שכאלו בעבודות הנורא נורא קשות שלהם..!!
    לא מבינים שהם חוזרים הביתה הם הולכים לנוח כמו מלכים והאישה שלהם בנתיים ממשיכה לעבוד
16 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי ככה

• אצלי אחרת לחלוטין
    בעלי שותף מלא בעבודות הבית...
    אני לפעמים זאת שמתפנקת.... טוב נו , הוא גר לבד כמה שנים טובות.
    הוא יודע מה לעשות לבד...

ובכלל - יש בנינו חלוקה הוגנת של העבודות בבית
    הוא עושה כביסה ותולה ואני מקפלת
    הוא מכין אוכל - אני רוחצת כלים.
    ושנינו מנקים .. אני בחמישי והוא בשישי...

• אחרת
  • אחרת.
    אני חושבת שזה ממש ממש חשוב שהגבר יעריך את האשה.
    בעלי יודע שברגע שהוא מזלזל אפילו קצת בעבודות הבית שלי אני יוצאת לחופשה, רגל על רגל. שיסתדר בעצמו ויראה כמה זה קשה וכמה הבית מתלכלך מהר.
  • ממממ שמעי העלת פה נושאאאא כבד..
    בעלי גדל כמו שח בבית של חמתי עם מנקה בבית ומה לא
    אנחנו גרים יחד 5 שנים יחד 6 שנים
    אז רק אחריי שבן נולד בעלי נהייה שותף לכמה דברים בבית
    בקטנה לעזןר לי כלים לקפל כביסנ לזרוק זבל זהו חח

• וואו טלי אני ממש מזדהה איתך...

• הכי לא ככה... להפך.

• אנחנו הנשים לא קורבן-קטולי...זוהי דעתי..

אם הבית מלוכלך,אח"כ הגבר מעריך יופי את הניקיון והסדר ולומד להעריך..

בעלי במהות מאוד אוהב לבזבז כלים+בגדים..

השבוע אני השתמשתי בסמרטוט לכלים לניגוב-השיש ופתאום אני רואה שהוא הוציא-חדש וגם משתמש..מייד דיברתי איתו על-זה,שאני שמה את הסמרטוט שלו לייבוש בחבל-כביסה,כי אין-טעם לבזבז שניים..הוא מייד הבין אותי,כי הרי אני האחראית על-הכביסה בגדול וכשאסיים עם שלי,אתן לו,ע"מ שישתמש בזה שהשתמשתי בו.

אני גם די מווסתת את השימוש בכלים: 2 כוסות לשתייה-קרה+שתיים לחמה לכל-היום..לא-תמיד הולך לי,אך הוא יודע,ששוב אני אחראית בגדול..
    ואם נבזבז כלים בקצב מהיר מידי,גם אין לי בעיה שישכבו כלים שבוע בכיור!

כל-אחד עושה את מה שבא לו...למה שהוא הכי מתחבר!
    אין אצלי רשימת-מטלות נוקשה לגבר,כפי שאני רואה בבתים-אחרים (האישה מפקדת)..או שהאישה קורעת תחת-העומס..

בעלי למד לאחרונה למרוח את הריצפה ולא לשטוף-יסודי,כמו שהוא אוהב (וגם אני),כי זה הכי מתאים לנו כרגע בהיריון..לי לא-מתאים חלילה להחליק..

קניות: לעיתים היה רק מבקש בקטנה ככה,שאלך למכולת להשלמות והוא יודע שאני אנטי-השלמות (כי זה יוצא יקר+מבזבז לי זמן+הגב שלי חשוב לי, גם כך אני מלא-סוחבת המון-דברים בסידורים וכו').
    ואם הוא לא-ידאג לקניות,לא-יהיה אוכל וזהו..זה מאוד פשוט!
    אז התכנסנו לקניות-מרוכזות אחת לשבועיים+ לעיתים ואפילו דרך-האינטרנט (מעל 750,משלמים רק 10 ש"ח בשופר-סל).

אני עושה כל-כך הרבה בשביל-הבית,שאין-מצב ואעשה גם קניות.

כביסה,כלים..לא-קרה כלום אם הולכים לישון,כשיש כלים..

ככה חיים בסבבה והכל נורא-פשוט..

כעת בעלי הוא היחיד שזורק פח-אשפה וזה יוצא אחת לשבוע,אז מה?!

הכל נורא-דינאמי (אין לנו נוקשות בהגדרת-התפקידים) ויחד עם זאת,כל-אחד משתדל לתת את חלקו במה שהוא מתחבר יותר

• מרווה- "קורבן קטולי" הגדרה- בול!
  • טלי אני מזדהה איתך מאודדדדדדדדדד
    הקטע הוא שבעלי באמת מעריך מה שאני עושה וגם אומר לי את זה
    גם בקטע של אני מעריך וגם בקטע של תודה שעשית כך וכך.......
    אבל אני מרגישה שהוא באמת לא יודע 100% על המהאמץ וכמה אנחנו משקיעות שהבית יהיה מתוקתק

• גם בעלי גדל בבית עם מנקה כמו שייח סעודי וזה ממש לא קל לשנות את זה אני מנסה כבר 5 שנים
    אז יש דברים מסויימים שהוא כן עוזר לי הוא למשל עושה קניות לבית
    זורק זבל, לימדתי לפנות אחריו אחרי שהוא אוכל, לפעמים מנקה את כל השירותים, ולפעמים עושה כלים
    זה לא פשוט לשנות הרגלים שהיו כל החיים אבל מנסים לאט לאט

• בעלי חוזר בשעות מטורפות הביתה לכן אין לי אפשרות לחכות לו וגם זה לא היה אנושי יוצא בשעה 4 בבוקר חוזר לעיתים גם בה-21:00 בלילה....

• אחרת, בעלי מעריך את ההשקעה שלי בבית ובגידול הקטנה ועדיין תמיד עוזר לי במה שאצטרך כשהוא חוזר מהעבודה
    טפו טפו טפו
  • בנות לא אמרתי שהמצב ככה אצלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה