צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני אומנם לא ממש פעילה בפורום אבל קוראת פה כל יום. בשעה טובה ילדתי את בני משקל 3800ויש לי כמה שאלות:

1, הברית היה ביום שלישי- כמה זמן אחרי אפשר להוציא את התינוק (חוץ מלטיפת חלב)

2. כמה זמן צריך להמשיך לטפטף שמן פראפין המוהל אמר כמה ימים ולי לא ברור כמה? אני מטפטפת לסירוגין לא בכל החלפה האם ככה צריך?

3. מה מלבישים לילד? הבית תמיד ממוזג . בבח אמרו 2 חולצות ומכנס אחד ואני חושבת שזה המון . בטיפת חלב אמרה שיכבה אחת ושמכה ושבוע הבא להלחיף לקצר וזה נראה לי מוקדם אשמח לדעת מה מלבישות אמהות שהיהלדים שלהם נולדו השבוע ומן הסתם נמצאות בתוך מזגן.

תודה רבה על העזרה
4 תגובות
עמוד 1
  • 1. מתי שבא לך (?)
    2. בעקרון כל מוהל והנחיותיו. אני אישית לא מכירה את הקטע עם הפראפין...
    לנו הייתה הנחיה לשים משחה מחטאת שנקראת "ויטה מרפן" (היא ללא מרשם ואחלה משחה שתיהיה בבית בלי קשר)
    ומתי הפסקתי לחטא.... כשזה התרפא לגמריי....
    תתקשרי למוהל ותשאלי אותו
  • 1.בדרך כלל נהוג ב40 יום הראשונים לא להוציא כשמחשיך
    בבוקר את יכולה אבל לא כשחם עדיף בין 8-10
    2.אני שמתי שמן תינוקות עד שראיתי שהחלים ולא היו הפרשות בערך שבוע +
    3. אני שמתי בבית בגד גוף שרוול קצר ומכנס ארוך בשבוע הראשון
    בשבוע השני שמתי מכנס קצר ובשלישי רק בגד גוף בלי מכנס
    [/center]
  • הריונית, כך שאין לי תשובות...

אך רציתי לאחל לך מזל טוב!!

וברוכה הבאה לפורום
  • 1. לצאת מהבית ?!?! יצאתי לטיולים מהשנייה הראשונה שחזרתי הביתה (משתדלת שזה יהיה במקום פתוח ולא קניונים למינהם שהם סגורים)
    2. עד שאין פצע (ואני עם מיצי בקטע הזה - טוב נו ככל הנראה היה לנו את אותו המוהל שהוא גם רופא ד"א חחחח)
    3. אל תשכחי שהוא עדיין לא מווסת את טמפ הגוף שלו בגיל הזה, ואם תמיד ממוזג היתי לבישה לו שכבה דקה מעל שכבה דקה ארוכה ושמיכה קלה, או שכבה ארוכה דקה ושמיכה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה