מיואשת לא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• המחזור מאחר לי ביומיים
    אבל תוצאת בדיקת שתן שעשיתי היום לא מראה תוצאנ חיובית

האם לקבוע תור לרופאת נשים

מה לעשות??

לא נראה לי שיש מקרה כזה ששתן שלילי ודם חיובי
18 תגובות
עמוד 1
  • לא מקרה אחד הרבה מקרים אני חושבת שכבר עשית 5 בדיקות ויצא לך חיובי...אוי תגשי לבדיקת דם..
    חמודה באמת עם כל הכבוד אנחנו לא יכולות לעזור לך הכל כאן מאוד מבלבל מחזור בדיקות אחת חיובית אחת שלילית לכי תעשי בדיקת דם ותדעי חד משמעתית אם את בהריון או לא
    שיהיה בהצלחה
  • נוני, את הורגת אותי! אני כבר ממזמן לא הייתי מתאפקת!
    לכי לעשות בדיקת דם - הבדיקות הקודמות הראו תשובה חיובית!
    תלכי לעשןת בדיקה עכשיו ותקבעי לרופאה תור ברגע שיש לך תוצאה - שתראה מה קורה שם...
    בהצלחה!!
  • נוני.... קבעת תור לבדיקת דם?

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תעשי בדיקת דם ,למה את מתעקשת לבדוק בבית ?
  • תראי כמה ספקות ודאגות יש לך שיכלו להפתר מזמן.. נראה לי שחד משמעית בדיקת דם.. והיו מקרים מעולם..
    בהצלחה!
  • היי נוני, יש לי 2 חברות שבדיקה ביתית הייתה שלילית אבל הן היו בהריון :) וזה חברות, לא שמועות...
  • נוני...

• יש נוני2 ונוני4, לשניהן יש את אותה בעיה לא? די בנות ברצינות, מה אתן רוצות לשמוע? שאתן בהריון? תפסיקו, אני כבר לא עוקבת..
  • ??????? ?? ??? ??? ?? ????? ????.....??? ?????? ?? ??? ????? ????? ????????? ?????? ???? ?? ?????
    ??? ??? ????? ????? ??!!!

????
  • טוב די אני לא יכולה יותר...כמה עוד בדיקות את יכולה לעשות??? התשובה שלנו לא תשתנה
    לכי כבר לעשות בדיקות דם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מירי

• יש הפניה לבדיקת דם
    מחר על הבוקר אני עושה (:
  • בהצלחה

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בהצלחה!!!!!
  • המון הצלחה!! תעדכני!!
  • בהצלחה

תעדכני
  • יופיייי..!!!

• תודה בנות
    עשיתי בבוקר מקווה שיהיו כבר תוצאות חיוביות אחרי הצהריים
  • בהצלחההההה בובה,מקווה שהתוצאות יהיו חיוביות....
    ממתינות לעדכון

מירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה