מתי צריך כבר להרגיש . משתגעת מרוב מחשבות האם הכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בסדר לה שם. האם נוח לה , איך היא מרגישה , האם היא נושמת טוב .
    חשבתי על זה שאם ארגיש אותה אדע שהכל בסדר ל שם.
    ודרך אגב היום אני שבוע 19 ברוך השם.
    אז מתי צריך להרגיש???
10 תגובות
עמוד 1
  • היי בוקר טוב,
    זה מחשבות שעוברות אצל כל ההריוניות במיוחד בהתחלה שבקושי ישן בטן ועדין לא מרגישים כלום. עוד קצת וגם את.תרגישי..אני התחלתי להרגיש ממש בשבוע 22-23 ככה. בהתחלה זה כמו בועות בבטן (ככה זה היה אצלי) ולאט לאט מרגישים ממש תנועות ובעיטות.
    בהצלחה

• זה משתנה בין אחת לשנייה וגם בין הריון להריון.
    בשבועות הקרובים את צריכה להתחיל להרגיש יותר בבירור את התנועות שלה.
    ודרך אגב, היא לא ממש נושמת... אין אוויר יש מים
  • תודה לכן, הניסיון שלכן מחזיר לי את האיזון לגוף ומרגיע לחצים.
    הריון ראשון מלחיץ ביותר ועוד למישהי כמוני לחצוצה אמיתית.
    אני כל הזמן שואלת את בעלי אני באמת בהריון יש לי בטן והוא תמיד צוחק עליי ואומר שגם שאהיה בחודש תשיעי לקראת לידה אשאל אותו את אותן שאלות.
    הגברים האלה...חחח
  • אם יש לך שילייה קידמית אז מתחילים להרגיש יותר מאוחר,
    אני התחלתי להרגיש אחרי שבוע 21 עם שיליה קידמית.
    http://tickers.baby-
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev330pf___.png
  • גם אני שבוע 19 ועדיין לא מרגישה כלום...
    אחות ליווי ההיריון אמרה לי שבהיריון ראשון לא אמורים להרגיש שום דבר עד שבוע 20-21. אז עוד קצת
  • בהריון הקודם הרגשתי בשבוע 16, בהריון הנוכחי יש לי שליה קידמית ועד עכשיו אני לא בטוחה שאני באמת מרגישה אותו
  • אני הרגשתי בהריון של אוראלי בין השבועות 22-25

• אני בהריון ראשון.
    הרגשתי פעם ראשונה בשבוע 18-19[לא זוכרת בדיוק].. והפסקתי להרגיש, הייתי בטוחה שדמיינתי, או שזה פשוט לא הוא.
    אבל אחרי שבוע הרגשתי עוד פעם ובתדירות גבוהה יותר, אז הבנתי שלא טעיתי....

אוטוטו את תרגישי

• גם אני שבוע 19 ועדיין לא מרגישה ממש. זה הריון 3 ובקודמים הרגשתי בשבוע 16-17. הרופא שלי אמר שזה גם קשור למשקל האם. אם האמא בעובר משקל גדול, אז יקח יותר זמן עד שתרגיש את העובר. את האמת אני בעובר משקל יותר משני ההריונות הקודמים אז אני מחכה בסבלנות .... וניראה לי שגם לי יש שליה קדמית
    ת
  • אני הריון ראשון
    התחלתי להרגיש שבוע 16 ככה
    יש לי שליה אחורית......... נמוכה.....
    קיצור אין לך מה להיות לחוצה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה