בוקרררררררררר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב חברות יקרות שלי,אז לא יצא לי להיכנס כבר כמה ימים כי החברה הכי טובה שלי ילדה והיתי איתה מיום חמישי שהיא השחרהה הביתה....
    ממש התגעגעתי אליכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואני רואה שקרו לא מעט דברים בפורום...
    רוצה לאחל לכולכן שבוע נפלא ומקסים עם המון בשורות טובות....
    היום בבוקר יש לבעלי תור לרופא משפחה,הולך לבקש בדיקת זרע ולי יש בשעה 18:00 בערב תור לרופא פריון כי אני רוצה לבקש מעקב זקיקים...קצת מלחיץ להתחיל את כל התהליך הזה אבל אני מקווה שיהיה בסדר...נראה לכם בסדר שעוד לא התחילו לי שום מעקב או טיפול מסוים אני שולחת את בעלי לבדוק זרע? לא השתגעתי?

מירי
8 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מתוקה!
    מזל טוב לחברה :) בקרוב אצלך!!!

תשלחי אותו לרופא לבדיקה זה לא אומר שהשתגעת.. גם שלי בדרך לבדיקה.. אני שפוט מעדיפה לחכות עוד קצת אבל הוא התחיל ללחוץ :-\
    תתחילו ביחד - התוצאות שלו יהיו רק בסוף שבוע אז זה טוב שגם את וגם הוא תיבדקו ככה הכל ילך מהר יותר..
    בהצלחה!!:)
  • את עושה בשכל !! חבל שאני לא עשיתי ככה גם..

כבר 3 חודשים אני שותה כדורים עשיתי זריקה וכול חודש נרות וגינליים
    ועוד כול זה סתם הכול היה סתם ! הורמונים מיותרים לגוף .. כי הבדיקת זרע לא הייתה טובה..

לדעתי צריך להתחיל בבדיקת זרע .. במיוחד שזו בדיקה כזו פשוטה ולא פולשנית..
  • היי מירי,
    גם אני לא התחלתי מעקב זקיקים, ובכל זאת בעלי ביקש מרופא המשפחה בדיקת זרע... אני חושבת שפשוט חשוב לוודא ולבדוק שהכל תקין, שאח"כ לא יהיו הפתעות למיניהן ...
  • את עושה לגמרי נכון

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • מירי היקרה את פועלת נכון ,תעשי מעקב זקיקים ,בעלך את בדיקת זרע ,אתם בדרך נכונה ,מאחלת לך מכל בשורות טובות בזמן הכי קרוב.

• אוי מקסימות שלייייי כמה חשוב התמיכה שלכן....לרגע חשבתי שאולי אני משתגעת....מפחדת שהרופא היום יגיד לי שבגלל שעבר רק חצי שנה מאז החתונה אני צריכה להמתין עוד זמן עד שנתחיל מעקבים וכאלו דברים....
    כפי שאת יודעות סיפרתי לכן שהחודש אני הולכת לטבול במקווה קצת קשה לי כי אני נורא מתגעגעת לבעליייי היקר וגם לו לא הכי קל ופשוט שיש....אבל רק מהמחשבה על בציפיה אני עוד יותר בטוחה כמה שזה יהיה כיף לחזור הביתה אחרי הטבילה לבעלי המקסים.....
    מורנוש אני מקווה שבעקבות זה שגיליתם שהבדיקת זרע אינה טובה תוכלי לקבל עכשיו טיפולים שאכן יתאימו עבורכם!!!מקווה שהחודש יהיה טוב עבורך וכמובן עבור כולכן יקרות שלי אופטימיות זה שם המשחק!!!
    פנינושששש נדבקתי ממך בענייןהאופטימיות וכמובן שאל תשכחו שיש לנו שיאים חדשים לשבור כאן :-)

מירי
  • מירי גם אני התלבטתי ואז אמא שלי סיפרה לי שעם אחותי הקטנה לקח להם זמן, אז עשו בדיקת זרע ובאמת היה לא תקין, עשו הזרעה והופס - הריון. מה גם שלבדוק זרע זו הבדיקה הכי פשוטה שיש, היא לא פולשנית ולא מסוכנת. אני הלכתי לרופא עם בעלי אחרי 7 חודשים ובלי היסוס הוא שלך את שנינו לבדיקה, התוצאה באמת הייתה מעט בעיייתית עם הזרע והוא אמר שאנחנו יכולים לעשות הזרעה. יש משהו מנחם בלדעת שזה לא מתעכב סתם, מה גם שכיום בגלל אורח החיים להרבה גברים יש נתוני זרע מעט נמוכים, מה לעשות הקידמה גם גובה את מחירה.. הכל יסתדר תהיי רגועה, מאחלת לכם המון הצלחה
  • תודה רבה מתוקההה אני ממש מקווה שהבדיקה תהיה תקינה....ממש בא לי שהכל יעבור טוב ולא נצטרך טיפולים.

מירי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה