היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חושבת שמתחילת ההריון הנוכחי לא פתחתי הודעה כל כך עצבנית. אני מאוד משתדלת להיות תמיד אופטימית ושמחה ולא להתלונן אבל היום הגעתי אל הסף. בשבת היינו במושב תפרח בדרום יחד עם הישיבה של בעלי. היה ממש נחמד אבל....... בשעה עשר ועשרה הגיע האוטובוס שהיה אמור להסיע אותנו הביתה ועד רבע לשתים עשרה לא יצאנו משם כי הבעלים של הבית הארחה התחיל להערים קשיים בתשלומים ופתאום דרש כספים על דברים שלא סיכמו איתו שהם יעלו כסף. הגענו הביתה אחרי אחד בלילה. אחד הגברים שם אומר:"מה כולם לחוצים? ממילא כולם בחופש ואפשר לקום מחר מאוחר" כאילו מה, זה שאשתך לא עובדת כי היא מורה לא אומר שאין פה נשים שצריכות להתייצב מחר בבוקר בשמונה בבוקר בעבודה!!!! בכל מקרה, איך שהגענו השארתי את בעלי להשכיב את הילדים ולפרוק את המזוודה, התקלחתי והלכתי לישון כי היה לי תור לרופאה בשבע בבוקר אז הייתי חייבת לקום בשש. הגעתי אליה (זה מרחק של עשרים דקות הליכה מהבית שלי בערך) ולחץ הדם שלי היה 126/80 שזה ממש לא מדי גבוה והיא מתחילה להתעקש שאני אתחיל מעקב לח"ד וחלבון בשתן בקופ"ח פעמיים בשבוע. כאילו שחסר לי מה לעשות חוץ מלהתייצב בקופ"ח פעמיים בשבוע!!!!! אוףףףףףףף!!! אז עכשיו אני מתה מעייפות כי נרדמתי בשתיים וקמתי בשש ואני גם עצבנית על זה שאני צריכה עכשיו לעשות את המעקב הזה................... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו, הוצאתי. מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
10 תגובות
עמוד 1
נשמע באמת מעצבן! לגבי לחץ דם: התחתון באמת גבוה טיפה, בטח אחרי הליכה ועצבים... תעשי כמה פעמים מעקב, יראו שהכל בסדר ויעזבו אותך בשקט.
אני חושבת שזה מעצבים ובגלל שלא ישנת טוב והלכת גם ברגל ובמצב רגוע לא יהיה לך את לחץ דם הזה וכשהם יראו שהכל בסדר אז לא תצתרכי ללכת פעמיים בשבוע. אני גם פעמיים בשבוע אצל אחיות אבל למוניטור ותחשבי שאחרי זה אני צריכה ישירות לרופא נשים שיחתום ויאשר . יהיה בסדר
אתן חמודות, ובאמת תודה על העידוד. בינתיים קבעתי תור אחד למרפאת אחיות השבוע ואחד לשבוע הבא. נראה מה הן תגדנה לי. אני מפחדת לא לעשות את זה כי זה נראה לי חשוב בכ"ז לעשות את כל הבדיקות שהרופאה חושבת שצריך... מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!