מה דעתכן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • אחלה מבצע. אבל הכסא אוכל מהסוג הזה לא נראה לי הכי יציב. הכי טוב לגשת לחנות ולבדוק את היציבות שלו או אפילו לבקש את המבצע הזה על כסא אחר
  • מצטערת להגיד לך אבל זה רחוק!!!!!!! מלהיות מבצע!!!!

יש בשילב סמארט טרייק ב- 550 ש"ח..
    זה ממש ממש לא מבצע
    חוץ מזה שאפשר למצוא את דגם ה- ZOO בהרבה פחות....

• האמת שבאמת לא בא לי על הכסא הזה וחשבתי שזה שווה
    ראיתי כסא אוכל הברה יןתר טוב של צ׳יקן אבל הוא עולה 600 ש״ח- נראה לי שבסוף אני יקנה אותו

• http://www.mamibuy.co.il/deals/jz2011a/?aff_id=100

תראי את הדיל הזה על כסא של צ'יקו

• כיסא אוכל הוא מאוד חשוב הרבה יותר מהתלת אופן
    ככה הוא גם לומד לאכול לבד!! הכיסא לא במחיר אטרקטיבי כל כך 

• ראיתי את המבצע הזה על הכסא והלכתי לראות אותו אתמול
    הבאסה היחידה בכסא הזה שהוא לא עולה ויורד
    אני עדיין מתלבטת המבצע במאמי ביי דיי שווה

• אנחנו קנינו (ז"א, חמותי) סמארט טרייק כזה בדיוק ב-530 ש"ח! ממש לא שווה ה"מבצע" הזה!

כיסא אוכל ב-600 ש"ח נשמע לי מוגזם. אנחנו קנינו כיסא על כיסא ב-80 ש"ח ואנחנו מאוד מרוצים. קומפקטי ומשמש גם כבוסטר לילד גדול יותר שלא מגיע לשולחן.
    ברור לי שיש כאלה שרוצים כיסא יותר קונבנציונלי ויקר אבל 600 זה היסחפות פראית בעיני.

• הכסא נראה ממש צעצוע ולא יציב
    אני קניתי לרז כסא ב150 ₪( מבצע) בדר בייבי ואני מאוד מרוצה!
    יציב ואיכותי
    לא צריך להשקיע בכסא, אבל יציבות זה אחד הדברים שהכי חשובים!

• כן ת המצבע הראשון עם הסמארט פסלתי...
    אני שוקלת את המבצע של מאמי ביי- הכסא של צ'יקו
    ואני יעשה היום סיבוב בחניוות נראה עוד...

• לכי על המבצע במאמי ביי

• אנחנו בזמנו קנינו כסא ממש טוב שיורד ועולה ויציב וגם המשענת יש לה 2 מצבים..60 מעלות כשהתינוק עדיין לא יושב ו 90 מעלות כשהוא כבר יודע לשבת לבד ומותר ונראה לי יש עוד מצב ישיבה שנאי לא זוכרת. וגם יש מגש כפול שניתן להסיר וגם רצועות קשירה למקרה והוצאת את המגש.

http://www.mybabylove.co.il/product.asp?productid=184&catid=11
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה