שקיפות עורפית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ביום רביעי הקרוב יש לי שקיפות עורפית
    בהריון של אוראלי לא עשיתי שקיפות עורפית - מזה הבדיקה הזו? תאמת אני קצת לחוצה

9 תגובות
עמוד 1
  • אין מה להיות בלחץ.
    ההפך זו הפעם הראשונה שאת ממש רואה תינוקי...
    זה אולטרהסאונד שבו מודדים את עובי העורף של העובר.
    הקיצר מבחינתך זה אולטרהסאונד, לי עשו אותו חיצוני לרמות שהוא אמור להיות וגינלי.
    בהצלחה.
  • בהצלחה בבדיקה!!!!

• אין מה לחשוש בובה, זה מרגש :)
    רואים עוברציק, בדקים את עובי העורף שלו כדי לשלול אפשרות למחלות, דופק ואיך העובר נרה באופן כללי. בדרך כלל וגינלי אבל אם את רזה אז בטני. 30 שניות וזהו :)
  • זו בדיקת אולטראסאונד פשוטה בה בודקים את כמות הנוזל בעורף העובר ואת גשר האף. שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • תודה בנות

• גם אני הייתי ככה בהתחלה. אז להתחיל לחשוב חיובי..הכל בסדר

• זאת בדיקה פשוטה, בעזרת אולטרסאונד (אצלי היה חיצוני) רואים את התינוק (שכבר תפס צורה של תינוק אמיתי יאיייייי) ומודדים את כמות הנוזל בעורף שלו.
  • הכל יהיה בסדר וזה לא בדיקה מפחידה בכלל. זה אולטראסאונד ולי עשו על הבטן. וגם יש בדיקת דם שעושים יום אחרי אבל אם הכל תקין אז לדעתי אין צורך אבל תתיעצי עם זה שיבצע אולטראסאונד.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה