בוקר טוב מקסימות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כרגע חזרתי מבדיקות תקופתיות והחלטתי שעל הדרך אני אעשה גם בדיקת היריון...בימים האחרונים אני לא מרגישה טוב בכלל יש לי צרבות ממש קשות...אני לא נרדמת בלילות ואז נורא קשה לי לקום בבוקר ואני ממש מרגישה סחוטה כל היום....אז אמרתי אולייי....לקראת הערב תהיה תשובה....
11 תגובות
עמוד 1
  • באיזה יום מחזור את?
    מתי את צריכה לקבל?
    הלוואי שתהיה תשובה חיובית ובטא מהממת1\

• מאחלת בשורה משמחת
  • מחזיקה לך אצבעות
  • חסרת סבלנות אני רק סיימתי מחזור לפני כמה ימים אני חושבת שאולי זה מביוץ קודם....שוב זאת סתם השערה..

• אני בדיוק כמוך, לא מאמינה שמה שהיה החודש זה הריון אבל החלטתי שעד שאני לךא מקיאה אין יותר בדיקות הריון. חבל על הכסף והזמן שאני שורפת על זה. וכמובן על הדיכאון שבא אחרי זה. השבעתי את בעלי שלא ייתן לי לעשות עוד בדיקה עד שאני מקיאה יומים רצוף :)

מקווה בשבילך שזו הייתה השתרשות!!!! :)

• וואו חחח מורידה בפנייך את הכובע על הכוח שיש לך....את יודעת שלוקח זמן עד שמגיעים ההקאות חח?

• ווואי בהצלחה רבה נשמה!!!!!!!
    בשורות טובות!!!!!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • צהריים טוביםםםם.....

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה מתוקות אחר הצהריים תהיה תשובה...כך או כך אני אהיה חזקה ואעדכן....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה