אמאלה חופש!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות, מלא זמן לא כתבתי כאן...
    נולדה לי עוד נסיכה לפני חודש אחות לנסיכה הגדולה שחגגה עכשיו 4
    הגדולה שלי השנה עדיין בגן פרטי אז היא עדיין בגן- עד יום חמישי הקרוב שמתחילה לה החופשה. אני בלחץ אטומי מהחופש הזה!!! איך עושים את זה עם תינוקת פיצית וילדה אנרגטית מאוד שאחרי שעה בבית כבר בוכה שמשעמם לה? גם ככה שעות אחה"צ עם שתיהן ממש לא פשוטות בשבילי אז כל היום???
    מלחיץ אותי לקחת תינוקת כל כך קטנה להפעלות ההמוניות האלה בקניונים...
    מצד שני- כמה אפשר להיות בגן שעשועים? וגם חחחחםםםםםםם!!!
    בקיצור, בתור אמא מתחילה לשתיים אשמח לכל טיפ כי אני יודעת שיש פה המון אמהות שאקליות שמתפקדות עם שלושה וארבעה ילדים לבד... ואני עם שתיים מרגישה שזה גדול עלי...
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - מזל טוב!!

הגדולה שלך כבר מבינה ובוגרת - עד כמה שאני זוכרת ילדנו בערך באותו זמן, לא?

איך עושים את זה?

אני אגיד לך את האמת - קל זה לא.....ולא הייתי הולכת איתן הרבה לקניונים, כי שנאתי את הדחיפות והברבריות. כן הייתי איתן הרבה בג'ימבורי ובפינת החי. יש לי יצירות, טושים, מדבקות, בצק, כל מה שצריך להעביר ימים בבית....אני ממליצה לך להצטייד - כי לא תמיד תוכלי לצאת איתן, בעיקר לא שככ"כ חם (היום למשל מזג אוויר ממש סבבה! אבל רוב הזמן פשוט ג'יפה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה אורטל יקירתי
    אני באמת אנסה להביא כמה שיותר הפעלות לבית. פשוט הבת שלי לא טיפוס של בית בכלל- היא רק תני לה הפעלות של להוציא אנרגיה- לרקוד, לשיר לראות הצגות (וזה גם מה שהיתה רגילה לעשות כמעט כל יום עד כה....). נקווה לטוב :-)
    אם יש למישהי המלצות על פעילויות לחופש (שניתן ללכת עם תינוקת בת חודש) אשמח גם לשמוע....
  • את מהאזור שלי?

יש עכשיו מלא פסטיבלים בקניון הזהב וקניון גבעתיים - דווק נראה סבבה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • מזל טוב להודלת הקטנה
  • אורטל- אני לא מהאזור שלך, אני מכפר סבא.... גם פה יש בשרונים המון דברים אבל מפוצץץץץ באנשים. הייתי פעם אחת והיה זוועה מבחינת צפיפות.
    מיקימיקי- לצערי אין לי הורים באזור. אבל ללא ספק להיפגש מדי פעם עם חברות מהגן אנחנו נעשה.
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה