הסקרנית החופרת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

אני ממש מצטערת שאני לא נכנסת הרבה לפורום, אני פשוט עסוקה בעבודה כל היום והערב ולא מרשה לעצמי לכתוב במהלך העבודה מחשש שיעלו עלי שאני מנסה להיכנס להיריון ואז יפטרו אותי.
    היום מצאתי את האומץ כי כבר נמאס לי ממקום העבודה שלי ואני גם ככה רוצה לעזוב אז שיקפצו לי כולם.

אז ככה, ב14.7 קיבלתי בסבר פנים רעות את המכשושה אחרי שהיא היתלה בי באכזריות במשך יום שלם של הכתמות לכאורה לא מזיקות.

המחזורים שלי נעים בין 26 ימים ל-33 ימים (האיחור הגדול ביותר אחרי צילום רחם).
    הפרשות שקופות נצפו ביום 11 למחזור לאחר שבשיעור טרמפולינה הרגשתי דקירה חדה מצד שמאל שלאחריו דימום קל.
    ההפרשות השקופות נמשכו ונמשכו עד ליום 17 למחזור. קיימתי יחסים רצוף מיום ה-13 עד יום ה-17.
    בימים 19-22 היו לי כאבים בבטן התחתונה וקצת בגב תחתון ורק אציין שהחל מיום ה-18 כל הפרשה מכל סוג שהוא נעלמה לחלוטין.
    במהלך גילוי ההפרשות השקופות בדקתי את הביוץ בעזרת מקלונים והצלחתי להבחין בקווים חלשים מאד על המקלון (אציין שאני לא צייתנית במיוחד להוראות הבדיקה).

מעיון באינטרנט הצלחתי להבין שביוץ מגיע 5-6 ימים אחרי שמגלים את ההפרשות השקופות, ואפילו אימתתי את הטענה עם גופי במחזור שעבר.

אתמול כאבו לי כל השרירים והייתה לי סחרחורת, הרגשתי חולשה והיו לי דקירות ברחם, והייתה לי זיעה קרה בכל הגוף. לא יודעת ממה זה ולא הלכתי לרופא, רק שתיתי דקסמול, כי סברתי שמדובר בתחילת שפעת.

אציין שאני בחורה לחוצה מאד וביום חמישי (יום 19 למחזור) היה לי לחץ אטומי בעבודה שכמעט גרם לי להתקף לב.

מצד שני אני חושבת, הייתכן שהביוץ הגיע בימים 18-21, בהם חשתי כאבים בבטן התחתונה, למרות שהפרשות שקופות נצפו ביום 11????
    הייתכן שאלו כאבים שאחרי הביוץ או כאבי היקלטות???

ברור לי שאחרי העצבים של יום חמישי כל סיכוי הריוני אבד לי, אבל אני עדיין אופטימית כי אני אישה חיובית (לפחות משתדלת להיות).

אז מה אתן אומרות, יש מצב שנקלטתי???

אל תנסו להראות לי את חצי הכוס המלאה. דרושה אמת לאמיתה
    crazy woman!
2 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור לא סדיר יכול להיות שהיה ביוץ ביו"מ 11.
    ואז יש מצב שהכאבים הם השתרשות.. תחכי לאיחור ותעשי בדיקת דם!

לגבי העבודה - גם אני פחדתי עד שגילית משהו נחמד - אני נכנסת דרך הגוגל כרום ויש שם אפשרות של חלון "גלישה בסתר"
    אני כל היום נכנסת דרכו ובורחת כשמישהו מתקרב למחשב
  • נהדר.
    עכשיו הורדתי גוגל כרום ופתחתי חלון נסתר ואני יכולה לעשות מה שבא לי!
    תענוג!
    תודה רבה.
    כל כך עצוב שאנו הנשים צריכות לסבול כלכך סביב הריון ולידה, ועוד להסתיר את זה כאילו עשינו משהו רע זה פשוט מרגיז ומקומם ובא לי לומר לכל המעסיקים שיקפצו לי וילכו קיבינימט!
    סליחה על הבוטות
    עובר עלי משהו

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה