ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בנות ובשורות טובות לכולן :). היום היום ה14 ואין זכר לביוץ ההפרשות ממשיכות להיות צהובות ..המקלוני ביוץ כמובן לא זיהו ביוץ עד כה ..התחלתי לבדוק מהיום ה9 ..חודש שעבר זיהיתי ביוץ ביום ה11 כך שכביכול הביוץ היה ביום ה13 ..לא היתי חולה במהלך החודש..המחזור סדיר כל 27-28 יום ..ממה זה יכול להיות שהביוץ אפילו לא מרגיש לי קרוב ???  
10 תגובות
עמוד 1
  • היי

• היי אמילי,תודה על התגובה המהירה .אני באמת לא יודעת ולא מבינה בזה..אני לא יודעת מה לעשות .. :/ האם זה דבר נורמלי שיהיה ביוץ מאוחר ?
  • בהחלט יכול להיות ביוץ מאוחר!..

תמשיכי לבדוק...כמה זמן נמשך המחזור??
    אם כ30 יום..הביוץ ביום ה16.....משהו כזה...

לא להתייאש
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • מיכלי היקרה תמשיכי לבדוק ,אני בחודש שעבר זיהיתי ביום ה18 לוסת ,אז לא לתאייש. לפעמים יש כל מיני שיבושים ,לפעמים ביוץ מגיע יותר מוקדם ולפעמים יותר מאוחר.

• אני מקבלת כל 28 יום והחודש בייצתי ביום ה 18
    זה יכול להיות תמשיכי לבדוק
  • מיכלי בדיקת הביוץ בודקת עליית הורמון מסויים בזמן הביוץ, אצל נשים מסוימות הביוץ "מאחר", אצלי הוא הופיע ביום ה 16 החודש ואני מקבלת כל 28 יום. חוץ מזה רופא הנשים שלי אומר שבדיקות ביוץ אינן תמיד מדויקות... אבל אני גם יודעת שאם המחזור מופיע והוא סדיר אז יש בוודאות ביוץ, אז תהיי רגועה ותמשיכו לעבוד על זה
  • יופי, הבנות המקסימות ענו לך, לי נותר רק לאחל בהלחה ענקיתתת...

• בהצלחה מיכלי

/]
  • בהצלחה! יום יומיים ותקבלי 2 פסי ביוץ! יאללה בנתיים לעבוד יום כן ויום לא

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ואי בנות כל כך הרגעתן אותי תודה לכולכן !!! היתי בטוחה שגם הביוץ חייב להיות סדיר כמו המחזור ..היום בניגוב ראיתי הפרשה שקופה נמתחת אבל בערב בבדיקת ביוץ הראתה שלילי ובמהלך כל היום עד עכשיו לא היו עוד הפרשות מקווה לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה