זומבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז מי שלא ראתה זומבי מימיה, זו ההזדמנות....
    אמילי החליטה ביומיים האחרונים ש 4 בבוקר זו שעה נהדרת לקום ולאכול את הראש של אמא שלה.....
    וכמובן שלא הצלחתי לנוח בסופ"ש אז אני קצת זומבי.
    אז מחוסר תשומת לב פצעתי את עצמי ויש לי חתך ענקי באצבע (בקושי הצלחתי לעצור את הדם).
    ועכשיו אני צולעת ברגל שמאל והראש שלי נוטה לכיוון ימין... חחחחחח סתם סתם אני מג'נונה...
    הבעיה היותר חמורה שזה באצבע המורה - איך אני אמורה לשחק באייפון עכשיו??? חחחחחח\

אני מפנטזת על המיטה
    מחזיקה את העינים פתוחות בכוח (הדבקתי סילוטייפ)

וזהו
    אז שיהיה לכולנו שבוע מקסים
5 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח מצחיקולית.

אני שונאת אייפונים!! אתמול אכלתי לבעלי את הראש בגלל האייפון שלו!!
    כל הזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן רק משחק באייפון כל הזמןןןןןןןןןןןןן!!

בעעעעעעעעע להקיא את הנשמה. אני מקווה שזה יישבר לו!
    [/url
  • אוי אוי אוי. איך נחתכת ככה? אם זה עמוק את לא חוששת מזיהום?
    ולמה היא מתעוררת כלכך מוקדם? שיניים?

• מיכלי פצע עמוק אבל לא נורא. שמתי ישר פולידין.
    לגבי אמילי - זה כי היא פושטקית שובבה וטורנדו. חחחחח
    היא קמה בוכה בוכה בוכה עד שאני באה אליה ואז מתחילה להריץ דאחקות.
    ואז משכיבה אותה במיטה אומרת לה לילה טוב עכשיו ישנים ויוצאת מהחדר, והיא שוב פעם מתחילה לבכות...
    ככה כמה פעמים עד שהיא חוטפת תג'ננה שלה ופוצחת בצרחות קללות ודראמות. ואז אני חייבת להרים אותה.
    אבל היא נרגעת תוך שנייה ומתחילה לדחוף לי לפה את המוצץ שלה תוך כדי צחוק שובב....
    אהההההההההה
    שובבה כבר אמרנו?!?!
  • שובבה לאאללחהההה...
    התיאורים כלכך מצחיקים!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה