היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יומיים/שלושה לפני היום המכריע..... ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
שבוע טוב מתוקהההה אני יש לי היום רופא פריון בפעם הראשונה בתקווה לקבל ממנו מעקב זקיקים ולזהות אוטוטו ביוץ אז בהצלחה גם לי :-) וכמובן לךךך
מירי
אני עוד יום מתחילה לבדוק ביוץ
פנין
ומה איתי ?
מחזיקה לך אצבעות
אני בעוד שישה ימים ואין לי סבלנות כבר רוצה לדעת עכשיו
crazy woman!
מרגוווווו...... לאאאאא חמודית, בלי-
ו... את קרייזי הדנדשה שלנו, ברוכה הבאההה...
תודה אמילי היקרה ,כבר מתה להתחיל לבדוק את ביוץ ,אני רק ביום ה9 לוסת,מה אמר לך הרופא? יש חדש מאמי? מחזיקה לכל בנות
מקסימההה...
היי חמודות, אני 3 ימים לפני.... אבל כמו שכבר אמרתי מרגישה מחזור קרב, אך אין לדעת.... בהצלחה לכולןןןןן
בדרך כלל המחזור שלי סדיר ,אבל אני מטופלת בכדורים לבניית רירית הרחם (פרוגולוטון) אז החודש קיבלתי לאחר 31 יום ,היהו כמה ימים של הכתמות לפני ,אבל הבנתי שצריך לספור מיום הדימום עצמו,בדרך כלל אני מתחילה מיום ה10 לוסת ,כי היהו מקרים שזיהיתי ביום ה13 וגם ביום ה18 לוסת אז אני מתחילה לבדוק מוקדם .אני כמה חודשים כבר נעזרת בערכה ביוץ ,גם בעלי עשה בדיקה ,אז אני מאמינה שביום שלישי נקבל תשובה.
יופי...
זה לא פייר גם אני פה!! לקראת הערב אני אעדכן לגבי הבדיקה!!!