מישהי עובדת בפלאפון או מכירה ?..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מישהי שעובדת בחברת פלאפון? או שמכירה מישהו שעטבד שם?...

אני צריכה עזרה
8 תגובות
עמוד 1
  • נמצאה כבר אבדתך?

• לא
  • אז למה את צריכה פרוטקציה?
    קודם כל תתקשרי ותנתקי לשיחות יוצאות

• נסית לצלצל לטלפון?
    אולי נפל לך באוטו?
    איפה היית איתו בפעם האחרונה?

• אוףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!

זה קרה ביום חמישי - כאן בעבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    דיברתי איתו (ואני זוכרת טוב טוב כי ממש עיצבנו אותי באותה שיחה.... ) הלכתי איתו למטבח השארתי אותו שם וזהו!!! הוא פשוט נעלם!!!!!!!!!!!!!!

הכל מצולם כאן מכל זוית .. רואים שאחד העובדים נכנס אחרי למטבח אבל לא רואים אם לקח משהו או לא.... ואני כ"כ לא רוצה לחשוב עליו דבר שכזה - בן אדם בן 70
  • אני מבינה שזה היה סמרטפון. אם אין לך כרגע את הסכום הנ"ל את יכולה ללכת לאחת מהחנויות שלא קשורות לפלאפון ולקנות מכשיר ב200-300 ש"ח שכמובן לא יהיה אפילו דומה לקודם אבל לפחות יוציא ויקבל שיחות וכשתוכלי להרשות לעצמך תוכלי לרכוש טלפון כמו שאת רוצה באמת....

• כן לינברי... זה גלקסי
  • בררתי עם גיסי, אין איך להוריד את ההשתתפות העצמית אבל יש לך אפשרות לנסות ולהתחנן שיחלקו לך את זה לתשלומים.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה