וואי וואי כבר לא זוכרת - עזרה רגע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלנו גמילה עם טל. הן התחילו איתו בגן אבל בקטנה לא מבינה את הגישה הזו. הן היו מורידות לו רק בבקרים ואח"כ זהו. כאילו בהדרגה. לא יודעת אני בגישה של להוריד לגמרי וזהו. בכל אופן היום הוא התחיל חופש אז אמרנו בי לחיתול. בבוקר לא יודעת איך היה עוד לא הספקתי לדבר עם בעלי (אני הגעתי הוא מיד יצא בקושי נשיקה היתה שם) אבל עכשיו בנתיים הוא רק מפספס. אז איך זה הולך? הם מפספסים בהתחלה ואז פתאום מתחילים לשלוט ורצים לשירותים? אני לא זוכרת שחר זה היה מזמן
7 תגובות
עמוד 1
  • אני לא התחלתי בבת-אחת.באמת עניין של גישה.
    התחלנו מלהוריד חצי שעה לפני המקלחת בערב.ככה יש פחות מקום לפספס ויותר מקום להספיק לשירותים

אח"כ משכנו את זה לכל היום עם מינימום פספוסים.
    בהצלחה
  • טוב, אומנם זה קרה מזמן אבל לדעתי אם מפספסים הרבה יש מצב שהוא עוד לא מוכן, כשיונתן היה בן שנתיים וחודשיים ויצאנו לחופש הגדול (כמו טל שלך) אז הייתי בטוחה שאני אצליח לגמול אותו בחופש הגדול (גם המיטפלת אמרה שהוא די מוכן), הורדתי לו את הטיטול וכל הזמן רק פספס, החלטתי שזה לא מתאים לי, החזרתי לו טיטול ורק אחרי כמה חודשים הוא נגמל.

הכי טוב לגמול אותם כשהם מצליחים לשלוט על הצרכים ולא מפספסים כל הזמן כי זה רק יתסכל אותו ואותך!

בהצלחה!

רותי
  • אנחנו בדיוק עכשיו בשלבי גמילה
    לפני שלושה חודשים הצענו לה להתחיל לעשות בשירותים, היא סירבה, לא לחצנו
    לפני חודש הצענו לה, היא סירבה, אחרי כמה ימים הורידה לבד את הטיטול ומאז היא עושה לרוב בשירותים, אפילו עכשיו שהיא היתה עם שלשולים היא רצה לשירותים, לפעמים הספיקה ולפעמים פיספסה בדרך, אבל לרוב היא מצליחה לא לפספס..

גם עם שקד נתנו לה להגיע לגמילה באופן עצמאי תוך תזכורות מדי פעם שיש לה את האפשרות לזה...

עם כרמל הורדנו את החיתול בגיל שנתיים וקצת והיו מלא מלא מלא פספוסים, בערך חודשיים של פספוסים...

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

• אומר לך שיש לו פיפי? נראה לי שהוא ממש קטן בשביל זה עדיין......
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מדברת על טל כן?
  • בדיוק כמו יונתן שלי, מגיל קטן היה יושב באסלה ,לפני המקלחת עושה פיפי, חשבתי שהוא יגמל ממש ממש מהר, אבל ברגע שהתחלנו היה סיוט, אז החלטתי שחבל על העצבים שלי!!! הייתי שואלת אותו כל כמה זמן אם יש לו פיפי והיה אומר לא, אחרי כמה דקות היה מפספס על הרצפה! אז החזרתי לו טיטול וגמלנו אותו בחורף כי אז כבר היה מוכן!

רותי

• זה נורא אישי לדעתי.

לאופק דין הורדנו את החיתול בגיל שנתיים (פחות עשרה ימים) וביום הראשון הוא פספס די הרבה כי עוד לא הבין מה קורה. ביום השני היה לו יותר קל באמת להשקות את הגינה של אמא שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה