-
הכוונה שהוא היה רגיש למוצרי חלב ולא אלרגי נכון?רק מזה שהוא היה פחות נינוח ושקט לא אומר שזו אלרגיה
-
הוא אלרגי. כשניסיתי לתת לו תוספת מטרנה או סימילאק הוא הקיא ודימם בצואה ואובחן כאלרגי.
-
את תמיד יכולה לנסות שוב,אבל אני בטוחה שהוא יגיב אותו הדבר.חבל לקחת סיכון.תנסי בהדרגה ותראי איך התגובה שלו.תגובה אלרגית יכולה להיות מאוד קשה,ובד"כ אן יש אלרגיה,זה לתמיד
-
אני הייתי מחכה לטסט של האלרגיה באם זו אלרגיה באמת. לא עושים משחקים עם זה. זה אמור להיות נראה לי בגיל שנה. תשאלי רופא ילדים.
יש לי חברה שהבת שלה מריחה מוצרי חלב וזה עלול לעלות לה בחייה
-
אני רוצה לספר לך מה היה עם בני הבכור, טל.
הוא נולד עם חוסר אינזימי בגוף שמפרקים את החלב כלומר אלרגי לחלב. גילו לו את זה כשמצאו לו דם בצואה ולא עלה במשקל.
כשהנקתי אותו עברתי למוצרי סויה.
אומרים שהאלרגיה/רגישות לחלב יכולה לעבור לקראת גיל 3, ואם לא, אז זה כבר לכל החיים.
החל מגיל שנה בערך - פעם בחצי שנה נתתי לו חצי כפית של חלב או של מעדן וחיכיתי לראות איך תהייה הצואה שלו.
רק לקראת גיל 3 האלרגיה הזאת נעלמה ועכשיו הוא מכור לחלב.
צריך רק לחייך!
-
אילנה ספרי לי עוד... עד מתי הנקת ? כשאמרת שעברת למוצרי סויה התכוונת שאת אכלת מוצרי סויה ? אצלי הוא דימם אחרי מספר נסיונות לתת תחליף חלב. מתי ניסית לתת לו כפית יוגורט ? אם התגובה שלו היתה פריחה בעור או משהו אז לא הייתי חוששת, אבל דימום דרך הפהב ובצואה זה יותר מלחיץ, מה גם שזה לא קרה מיד אלא אחרי כמה זמן.
-
מעין אלרגית לחלבון חלב מגיל חודשיים וחצי. גילינו את זה כי היא הקיאה הרבה כשקיבלה ממש מעט תחליף חלב. אני הנקתי אותה רגיל ואכלתי מה שהתחשק לי. לא היו לה בעיות עם החלב שלי. את הבדיקה של האלרגיה עשינו בגיל שנה. הנקתי אותה עד גיל 3 (מבחינתה היא היתה ממשיכה, אבל לי נמאס, אז הפסקתי).
-
סליחה שנעלמתי לך.
הנקתי את הבן שלי, טל עד גיל 3 חודשים.
אני אכלתי מוצרי סויה בזמן שהנקתי. וזה לא כל כך נורא.
לאחר ההנקה המליצו לי לתת לו תחליף חלב - סימילאק איזומיל.
לקראת גיל שנה ניסיתי לתת לו כפית חלב או כפית מעדן והוא שלשל.
פעם ב5-6 חודשים הייתי נותנת לו כפית חלב ומחכה לצואה שלו.
ככה ניסיתי עד שטל הגיע לגיל כשנתיים וחצי ניסיתי ואז הצואה הייתה רכה ולא שלשולית כמו שהיה בנסיונות הקודמים.
לאחר חודשיים-שלוש ניסיתי שוב וזה עבר לו.
צריך רק לחייך!